17 Ocak 2010 Pazar

Bülent, Yıldırım Gibisin !

Maçın ilk dakikasında çok güzel bir futbol ortaya koydu futbol takımımız. Gerek forvette, gerek defansta çok iyi işler çıkarıyorduk. Takımda Kıvanç ilk dakikadan itibaren muhteşem bir performans gösterdi. Her yerde hiç durmadan koştu. O formayı sonuna kadar giymeyi hakeden isimlerin en başında geldi. Bu maçta en büyük kaybımız Okan'ın cezalı olmasıydı. Forvet hattı Emrah ile güzeldi fakat kanatlarda oynayan Erçağ bugün kötü bir futbol sergileyince Emrah tek başına pek birşey yapamadı. Serdar Sinik'in Kafa golüyle 1-0 öne geçtikten sonra oyunun kaderini anlayacağımız zaman gelmişti. Oyuna Bülent Yıldırım girdi TFF adlı formasıyla. Bulduğu hiçbir pozisyonu affetmeden kalemize göndertti Bülent Yıldırım.. Adanaspor'un bir tane penaltısı - ki bunun penaltı olmadığını birkaç gün sonra koyduğumuz video ile göreceksiniz - durumu beraberliğe getirdi. Maç iyice kızıştı. Sarı Kartı olan Ufuk tamamiyle haksız bir pozisyondan dolayı ikinci sarı kart ile oyundan atıldı..

Çok üstün bir futbol oynadık fakat hakemin kararları oyunun skorunu tamamiyle çevirmiştir. 2 Puanı hakemimiz sayesinde Adanaspor'a elimizle teslim ettik. Takımımız biraz daha gayretli olabilseydi bu kötü şartlara rağmen bu maçı yenmemiz kaçınılmazdı. Kaçırılan goller çok basit, boş kaleye kaçırılan gollerdi. Bir topumuz direkten döndü. Kapalı ve Açık tribün bu maçta çok güzel bir performans gösterdi, takımını hiç susmadan 90 dakika destekledi. Güzel karşılıklı tezahüratlar vardı bugün tribünde..

Şu anda tek beklediğimiz şey yönetimimizin hakem ve taraflı yönetimi hakkında açıklama yapmasıdır. Bu katledilen maçın hesabını kesinlikle sormalıyız..

1 yorum / sen de yaz !:

onurgoc 18 Ocak 2010 10:47  
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

ÜST TARAFA DÖN