29 Ocak 2010 Cuma

Corey Brewer Pınar Karşıyaka'da

David Holston'ın sakatlığı sonrasında ciddi bir guard problemi yaşanıyordu takımımızda. Serkan Menteşe ve Ryan Toolson ile devam edebilir miyiz sorusunun cevabını, kaybettiğimiz Aliağa ve Bornova maçlarında almıştık aslında. Serkan genç ve çok yetenekli ancak tecrübesizlik ile yaptığı hatalar maçların kırılma noktası oldu adeta. Ryan ise fazlasıyla sırıttı bu maçlarda ve kendinden beklenen performansın çok gerisinde kaldı. Altyapımızdan yetişen Orhun'un da henüz yeterli tecrübeye sahip olmayışı teknik kadromuzu ister istemez yabancı ve tecrübeli bir guard arayışına itti.

Yapılan değerlendirmeler sonunda Corey Brewer ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Bir aksilik olmadığı takdirde kendisi haftasonunda sahada olacak. 35 yaşındaki yeni oyuncumuz kariyeri boyunca Sevilla, Estudiantes, Aris, Spirou Basket, Zadar ve ASK Riga'da forma giydi.

Basketbol takımımız için en azından kısa vadede faydalı olabilecek bir oyuncu Brewer. İlerleyen yaşına rağmen tecrübesiyle takıma katkı verecektir. İnternette yer alan videolarından izlediğim kadarıyla da içeriden oynamayı seven, birebirlerde etkili bir oyuncu ve güzel bir şut stili var (Bana Hosley'i anımsattı şut stili)

Umarım takımımıza gereken ölçüde faydalı olur ve bu sezonki hedeflerimize ulaşmamızda ciddi katkılar sağlayabilir.

Not: Fotoğraf salsabasket.net sitesinden alınmıştır.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN