1 Ocak 2010 Cuma

Şarap Uzmanları Buraya

Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Karşıyaka Şarabımız çıktı. Bizlerde geçen hafta ForumKSK toplantısında ilk kez şarabımız hakkında fikir edinmek için rakıcılar , biracılar olarak artık şarabımızı da denemeyi uygun gördük.

Ey forum ahalisi , ey tüm Karşıyakalılar size sesleniyorum. Bu şarabı deneyen kim varsa bu haberin altına yorumlarınızı bekliyoruz. Hayal kurarken bile elalemden farklı olduğumuz için ; ilerde hangi başarımızda evinizde yıllandırdığınız şarabı içeceğinizi de yazabilirsiniz.

Haydi nazdıravye biraderler. Şerefe tüm Karşıyakalı şarapçı biraderlerim. Güzel günlere ...

5 yorum / sen de yaz !:

Yusuf 1 Ocak 2010 18:25  

Şarap gayet güzel. Fiyatı ucuz olmasına karşı tadı çok güzel geldi bana. Belkide şarabı içerkenki psikolojimizden dolayı böyledir. Nede olsa Karşıyaka şarabıı haniiiii şakaayaa gelmeeeez..

Genco Karaman 2 Ocak 2010 17:57  

11 dalda yarışan bir kulüp olarak farklı sektörlerede girmemizden doğal birşey yok.Önemli olan karşıyaka adının heryerde geçmesidir.Bizimde sanırım yaptığımız en iyi şey bu.Karşıyaka adını heryerde her sektörde yaşamak ve yaşatmak.Bundan sonra her akşam yemeğinin üstüne 1 kadeh KARŞIYAKA şarabımızdan içelim bence:)

ÇARŞI ! 2 Ocak 2010 22:21  

iki bin on ikideeeee şampiyonlar ligiindeee koyacağızzz reaal maddrideeeee :D

1987 3 Ocak 2010 01:25  

şarabı pek sevmedim diyebilirm. genel olarak şarabı seven birisi değilim zaten. fakat üzerindeki o etiketi yokmu o bitiriyor adamı zaten. yapanlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Karşıyakanın adı heryerde duyuluyor artık. KafKaf Store'da bile satılabilir aslında bu tür şeyler..

ferit 3 Ocak 2010 02:01  

müptelası olduk çıktık 1 haftada

ÜST TARAFA DÖN