18 Şubat 2010 Perşembe

Daha Kaç Tane Eskitiriz ?

Eveeet. İşte bir hocanın daha sonuna geldik. Bu sezona ilk başladığımızda yine dudaklarda " o gece bu sene " bestesi vardı. Reha Kapsal ile geçtiğimiz sezon Play-Off finaline kadar yükselmiştik.. Ona çok güvenmiştik. Fakat Karşıyaka Yönetim'i Reha Kapsal'ı gönderdi sene başında. Takımı iyi idare edebilen bir adam gitti. Sevinenler, üzülenler oldu. Takımın başına kim gelecek tartışmaları çıktı daha sonra. Samet Aybaba dendi.. Ergün Penbe dendi.. En son Ümit Turmuş hocayı bulduk.

Bizimle birlikte maçlara çıkmaya başladı. Takımı ilk haftalar biraz toparladı. Fakat 2. Yarıya başlarken bazı sorunlarla karşı karşıya kaldık. Futbolcularımız aralarında kavga etmeye başladılar. Kadro dışı kaldılar, paralarını alamadılar. Tek iyi yanı oyuncular biraz rahat oldular. Reha Kapsal zamanında pek rahat edemeyen futbolcularımız Ümit Turmuş ile rahat ettiler. 

Fakat Ümit Turmuş'un ilk haftalar oynattığı güzel futbol daha sonralar bozulmaya başladı. Son haftalarda özellikle Giresunspor ve G.B.B. 'ye çok saçma puanlar kaybettik. 3 puanı ellerimizle teslim ettik. Her iki maçtanda 3 puanı almış olsaydık şu anda ikinciyle aramızda olan 6 puan fark, 0 puana inmiş olacaktı.

Diyeceğim şudur ki geldik 2. yarıya.. 2. yarı başlarındayken iki teknik direktör eskitmek bizi çok geriye götürecek. Bana kalırsa bu hamle ile bu seneye bir son verdik. Bu sene bizim için burada bitmiştir. Tabii bahsettiğimiz takım Karşıyaka.. Neyi nereden vuracağımız belli olmuyor.

Ümit Turmuş'a bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz. Umarım bizim için en hayırlı sonuç olur bu sonuç.

1 yorum / sen de yaz !:

saMet 18 Şubat 2010 22:33  

Hayırlısı neyse o olsun artık..

ÜST TARAFA DÖN