5 Şubat 2010 Cuma

Devam, Tamam ?

Yaklaşan Altay maçı.. İzmir takımlarının hiçbirinin şansının tutmadığı Altay ile Devam mı, Tamam mı maçı oynuyoruz. Atatürk stadında Pazartesi günü oynanacak bu maçta herkesin takımımıza sonsuz güvenmesi lazım. Bu maçı alamazsak birçok umudumuz yerle bir olacak. Herkes, futbolcular ve taraftarlar dahil bu galibiyetin bize çok fazla gerektiğinin farkında. Tribünlerden açık tribünü bize veren Altay, kendisi kapalı tribünde olacak. Açıkta olmamıza rağmen Altay'a bu maçı cehennem etmeliyiz. Gerek skorla gerek taraftarımızla Altay'ı bu maç bitirmeliyiz. Kaç senedir şansımızın işlemediği Altay'ı bu sefer yenmeliyiz.
Altay maçının bir önemli rastlantısıda tarihi, stadı ve hakemi. En son bu tarihte, bu stadda, bu hakem ile oynadığımız maçın skoru KARŞIYAKA 5 - 2 GÖZTEPE bitmişti. Buradan bakabilirsiniz sonuca fakat Göztepe satıldığından dolayı oynadığımız takımın ismi Aliağa diye geçiyor, yanlış anlaşılma olmasın. Kuddusi Müftüoğlu maçlarımızda genellikle yanlış kararlar vermeyen, iyi bir hakem. Ve onunla çıktığımız maçlarda genelde bol gollü galibiyetler alıyoruz. Umarız 8 Şubat 2010'da yapacağımız maçta 8 Şubat 2004'te yaptığımız maça benzer.

2 yorum / sen de yaz !:

armandolionel 5 Şubat 2010 13:25  

bu stadda bu tarihte bu hakemle ibaresi doğru ama bu saatte ibaresi yanlış olmuş,göztepe maçı gündüzdü,soğuktu,2-0 olmuştu,türkerle penaltı kazanddığımızda sırtımı dönmüş penaltıya bakamamış altar abiyle göz göze gelmiştim,gülümsemişti sırtımızı dönmemize,gol olmuş devreye 2-1 geride girmiştik,sonrasında tufan ve korhanın müthiş oyunu yine türkerin penaltısı,maçın 5-2 bitmesi,eziklerin tellere hücumu onların tellere hareketlendiği anda bizden 10 kişinin tellerden atlaması ama onlardan sadece 1 kişinin dudusunun yemesi,tellere hareketlenmelerinin görüntü olması yani,kale arkasındaki mevzular,dışardaki mevzular...güzel gündü be

Anıl Kıral 5 Şubat 2010 14:06  

Uyarın için teşekkürler. Dalgınlığıma gelmiş hemen düzelttim.

ÜST TARAFA DÖN