28 Şubat 2010 Pazar

İlk 6 Çok Kızıştı

Bugün Dardanel'i evimizde 2-1 mağlup ettik. Bu kadar teknik direktör değişikliğine rağmen ligdeki durumumuz çok iyi. İlk 6 çok fazla karıştı bu haftayla birlikte. Kesin 3 puan almamız gereken bir maçtan 3 puanı aldık. Şu an ligde öyle bir tablo var ki ikinci takım ile altıncı takım arasında sadece 3 puan fark var. Kısaca anlayacağınız herşey istikrarlı bir yola bakıyor bu saatten sonra. İlk 2 için hiçte geç değil. Bu takım, bu taraftar ilk 2'yi çok rahat ele geçirecek bir güce sahip. Yarın Adanaspor - Bucaspor maçı var. Bucaspor ligde ikinci durumda ve 43 puanları var, bizim ise altıncı durumda 40 puanımız bulunuyor.

Bu takım sezon başından beri çok yıprandı. Geçen sene bizi play-off finaline taşıyan teknik direktörümüz gitti. Ümit Turmuş hoca geldi ve yönetim bu hocayıda gönderdi. Şu anda teknik direktör konusu hala belirgin değil. Bununla ilgili en güzel yazıyı ben değil Taraftar Grubumuz yazmış zaten. Futbolcularımız arasında uyum güzel şu anda. Evimizdeki maçları kaybettirecek bir taraftarımızda yok. Eğer genel bir açıdan bakarsak gerçekten ikinci olarak bu ligi bitirmemiz hiçte zor değil. Tek gerekli şey ; İNANÇ !

Savaşanlar kaybedebilir..
Savaşmayanlar çoktan kaybetmiştir !

3 yorum / sen de yaz !:

karsiyaka1981 28 Şubat 2010 22:12  

İlk iki hiç zor değiiill biraz gayret çocuklar

KafKaf 28 Şubat 2010 23:46  

Her maç final, özellikle önümüzdeki hafta haydi KAFKAF'ım. Hiç desteği olmayan tek takım olarak BİZE süper lig yakışır...

murat uysal 28 Şubat 2010 23:55  

evimizde maç kaybetmediğimiz sürece ilk 2deyiz. dışarıda da alacağımıza eminim maçları..

ÜST TARAFA DÖN