11 Mart 2010 Perşembe

Bilet Fiyatları Üzerine

Haftasonunda çok kritik bir mücadeleye çıkacağız Alsancak Stadı'nda. Pazartesi günü Konyaspor'u deplasmanda Köksal'ın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran takımımız, Kartalspor engelini de aşarak ilk 2 yolunda dev bir adım daha atmanın hesaplarını yapıyor. Bu kritik mücadelede taraftara da büyük görevler düşüyor elbette. 90 dakika boyunca hiç durmadan takımımıza gereken desteği vermemiz gerekiyor.

Gerekli girişimlerin ardından bilet fiyatlarında büyük bir indirim yapıldı. Çarşı Grubu'nun internet sitesinden verdiği bilgiye göre, balkon ve açık tribün biletleri 1 tl.'den, kapalı tribün biletleri ise 5 tl.'den satışa sunulacak.

Şahsi fikrim kararın çok isabetli olduğu yönünde. Bugüne kadar bu tip maçlarda genellikle fiyat arttırma politikası izleyen yönetimimiz, bu kritik randevu öncesinde aldığı kararla adeta bütün Karşıyaka'yı maça davet etti. Bu noktada Karşıyaka taraftarına düşen görev, stadı tıklım tıklım doldurmak. Ancak dikkat edilmesi gereken pek çok hususta var.

Fiyatların düşük tutulması hiç şüphe yok ki maça olan ilgiyi hayli arttıracak. Burada bütün taraftarlara çok büyük bir görev daha düşüyor. Maçtan önce, maç esnasında ve maç sonrasında daha önceden yaşadığımız bir takım olumsuz olaylar halen hafızalarımızda. Bu tip olumsuzlukları ortaya koyanlara kesinlikle ama kesinlikle müsade edilmeli ve gerekli tepki gösterilmeli. Süper Lig'e emin adımlarla yürüyen bir takımın imajının saha dışında zedelenmesine asla müsade edilmemeli.

Bu tip olumsuzlukların tekrarlanmadığı ve Karşıyaka'mızın 3 puanı söke söke alarak yoluna devam ettiği bir karşılaşma olması dileğiyle...

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN