14 Mart 2010 Pazar

Kartalspor Yenilgisi

 Böyle bir mağlubiyeti kimse beklemiyordu. Deplasmanda daha galibiyeti bulunmayan Kartalspor'a evimizde yenilmemiz gerçekten büyük bir başarı bu klüp adına. Hemde Adanaspor, Altay, Konyaspor gibi rakiplerimizin hepsi mağlup olmuşken bizimde yenilmemiz gerçekten başarı. Bu kadar kötü futbol oynayan, bu kadar ruhsuz futbol oynayan kişiler kimin yüzünden böyle oldu ? Aslında bu sorunun cevabını maç sonu ÇARŞI grubumuz " Akif Ersezgin bu senin eserin " ve " Ersezgin istifa ! " sesleriyle söyledi bize belkide. Reha Kapsal'ı gönderen, Ümit Turmuş'u gönderen bu yönetim bakalım şimdi istifa seslerine ne karşılık verecek ? Kimine göre haklı, kimine göre haksız yönetim fakat bu takım ile bu ruhsuzluk ile hiçbiryere gelemeyeceğimizin herkes farkında. Tribünler tıklım tıklım dolu olmasına rağmen en ufak bir pası bile veremeyen, en kritik anda tüm nefesimizi tuttuğumuz serbest atışı orta açayım derken taca yollayan bu takım ile hiçbirşey olmaz.
Bugün Karşıyaka takımı çok saldırgandı. Özellikle Serkan kırmızı kart yemek için oyunu çok fazla zorladı. Her pozisyona itiraz ettiği gibi rakip takım oyuncusuna çok sert davrandı. Ha vurdu ha vuracak derken maç bitti zaten. Serkan'ında haklı olduğu noktalar vardı tabi. Bir aut'u 10 saniyeden uzun sürede kullanan, Kafa topuna çıkıp ayağını tutarak sakatlanmış numarası yapan tedaviciler geldiği anda ayağa kalkan, taç atışlarını kullanacakken sanki penaltı kullanıyormuş gibi hazırlanan bir Kartalspor vardı karşımızda. Çok boş yere, muhteşem yere kaçırdığımız bir 3 puan var. Bunun telafisi nasıl olur bilinmez. Haftaya zor bir Orduspor deplasmanı bekliyor bizi. Şu dakikadan itibaren gözler yarın olacak maçta. Eğer Bucaspor kaybederse en azından ilk 6'da herkes mağlubiyet almış olacak. Fakat böyle birşey olursada biz kahrımızdan ölürüz sanırım. 

Ayrıca maç sonu sanki mağlubiyetin üstünü örtmeye çalışan ve " Kavga çıkarırsam, Karşıyaka için savaşıyor derler beni severler " anlayışıyla hareket eden Kıvanç'ın hareketleri hiç hoş değildi. Durduk yere maç sonu bir arbede yaşandı. Umarız ceza olayları olmaz. Şu takım biraz tribünlere oynamak yerine futbol oynasa bu iş bu hafta biterdi. Akif Ersezgin olayıyla ilgili bir yazımı bu haftaiçinde yazmak istiyorum kısmet bakalım.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN