28 Mart 2010 Pazar

Özlemiştik

Bütün yıl takımı çok yalnız bırakmıştık. Keşke bu desteği daha önceden verseydik diyesi geliyor insanın. Yeri geldi kötü gidişe karşı tepkimizi de gösterdik. Yeri geldi kötü gidişe rağmen sürekli destek verdik. Dün oynanan karşılaşma takımla taraftarın bütünleşmesinin bir eseridir. Hala korkulu rüya görüyoruz ama işin ilginç tarafı çok az da olsa play off'a kalma ihtimalimiz var. Her zaman dediğimiz gibi ; Kanseryaka İş Başında !!!

Önceden söylediğim gibi camia içinde voleybol düşsün , bunlar bize yük söylemleri ve düşünceleri var. Voleybol kapanacaksa , basketbol da kapatılsın. Karşıyaka'nın bir Spor Kulübü olduğunu unutup sadece futbola odaklanan renkdaşlarımıza sadece bunu söylüyorum.

Neyse gelelim dünkü güzelliklere. Aileler , gençler , eski voleybolcularımızdan bazıları tribünlerde yerini almıştı. Salon 5 bin kişilik olunca 1500 - 2000 arasındaki taraftar gözlere çok fazla gelmiyor ama voleybol için gayet geçerli bir rakam. Biz pek rahat bir takım hiçbir zaman olamayız. Hiçbir branşta şöyle rahatça maçı bitirmişliğimiz yoktur. Aynen yine maç giderken taraftarın sahaya olumlu etkisiyle kızlarımız da maçı bırakmadı. Tribünler coştukça Ereğli Bld. oyuncularının bazılarının baskıyı kaldıramaması ile 3 puanı hanemize yazdırdık.

Benim gibi voleyboldan nefret eden bir dünya kişi vardır. Yazın sadece plajda vakit geçirmeye oynadığım bir oyunken Karşıyaka sayesinde kurallarını dahi öğrendiğimiz bir oyun. Maç sonu birçok kişiden " Ya keşke önceden gelseydik. Hem takıma destek hem de baya zevkliymiş. Ben bile voleybolu öğrenmeye başladım :)) " sözlerini duymak ayrı bir güzellikti. Karşıyaka adama voleybolu da öğretir. Aynen basketbolu öğretip , bütün basketbol duayenleri tarafından ülkenin en bilgili basketbol taraftarı olarak nitelendirildiği gibi. Hiç mütevazi olmayacağım. Gerçekten Karşıyakalılar olarak basketboldan gayet iyi anlıyoruz. Voleybol şubemiz azcık atılım gerçekleştirse bu tribünden gazetelere dahi gayet geçerli makaleler yazabilecek kapasitede bir kitle var.

Yalnız daha korkulu rüya bitmedi. Hem deplasmanda oynayacağımız maç hem de diğer maçların sonuçlarına göre ligdeki durumumuz belli olacak. Düşmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz ama ya şapkadan tavşan çıkarıp play off'lara kalırsak ? İşte o zaman voleybolun güzelliğini yeni yeni görmüş olan birçok taraftarımız için sezon daha yeni başlamış olacak. Umarım o mucize gerçekleşir.

1 yorum / sen de yaz !:

nonstop 29 Mart 2010 16:30  

pek çok voleybol maçına gittim ama ilk defa bu kadar keyif aldım. umarım bu bir milat olur voleybol maçlarınada basketboldaki gibi ilgi gösterilir...

ÜST TARAFA DÖN