8 Mart 2010 Pazartesi

Şampiyonluk Planları Yapılıyor

Bugün çok güzel bir 3 puan aldık. Konyaspor ile yaptığımız maçı 1-0 kazanarak ilk iki için iddaalı olduğumuzu herkese göstermiş olduk. Bu takım ikinci olabilecek potansiyele sahip; hemde fazlasıyla. Oynanan futbolla ilgili pek fazla birşey söylemeye gerek yok. Güzel oynadık son dakikalarda Okan ile ikinci golü bile bulabilirdik. Ayrıca bu maç için yaptığımız canlı deplasman'da çok başarılıydı.

Eğer şöyle bir fikstüre bakarsanız bu işin hiç zor olmadığını görürsünüz. Önümüzdeki maçları hep rahat takımlarla oynayacağız. İlk 6 içindeki rakip takımlarımız genelde birbirleriyle ve düşme potasında canla başla mücadele eden takımlara karşı oynayacak. İçerideki maçlardan puan vereceğimizi sanmıyorum. Bu saatten sonra tek önemli olan şey deplasmanda mağlubiyete hayır ! Bunu başardığımız anda ikinci olarak çıkıyoruz bu ligden. Karabük'ü evimizde yeneriz, Buca'yı deplasmanda deviririz. Şu kurulan cümle çok basit gibi gelsede bu senenin ikincisi kim onu kararlaştıracak bir cümle.
Puan durumu çok karışık şu anda. İlk altı çok süpriz sonuçlar dışında kesin belli oldu. İlk altı içinde çekişilecek kapışma şu son haftaları çok heyecanlı bir şekilde geçirtecek bize. Kendi takımımızın galip gelmesi kadar diğer takımların puan kaybetmeside bizim için çok önemli.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN