21 Mart 2010 Pazar

Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Razı Değil

Böyle maçlardan sonra binlerce yazacak şey var aslında ama el gitmiyor bir türlü klavyeye. Biliyorum ki blogda beraberce yazdığımız denizkent ve Anıl için de geçerli aynı şeyler. Şu satırlara Karşıyaka mağlubiyetini yazmak gerçekten çok moral bozucu. Bugün bu iş bana düştü...

Deplasmanda Orduspor'a 1-0 mağlup olduk. Puan cetvelinin hali hiç iç açıcı değil, zira takipçilerimizle aramızda yalnızca 1 puanlık bir fark kaldı. Güle oynaya ilk ikiden çıkmamız gereken bir sezonda bu durumlara düştük maalesef. Eleştirecek, sinirlenecek, üzülecek o kadar fazla şey var ki, nereden başlamak gerektiğini bilmiyorum. En iyisi o konulara hiç girmemek. Kim kimin ne oranda kabahatli olduğunu çok ama çok iyi biliyor.

Koskoca bir sezon daha ellerimizin arasından kayıp gidiyor ve maalesef bu kutsal formayı giyme şerefine erişmiş futbolcularımızın vurdum duymazlığı da tam gaz devam ediyor. Yazık, gerçekten çok yazık...

5 yorum / sen de yaz !:

Anıl Kıral 21 Mart 2010 20:13  

Yok artık kalmadı hiç umut. Daha 2 hafta önce ilk2 hesapları yaparken şimdi arkamızdaki takımlarla aramıza 1 puan indi. Hersene kandırıldığımız gibi bu senede kandırılmışız. Seneyede kandırılcağımızı bile bile sevmeye devam edelim bu takımı. En azından önceden bilirsek sonucun bu olacağını hayal kırıklığına uğramamış oluruz birdahakine. Yazdıklarının hepsinin altıma imzamı atarım diyecek hiçbirşey yok. Bitti rüya!

Zinedine Zidane 21 Mart 2010 21:33  

Herşey Reha Kapsal'ın bir gece yarısı bilinçsizce, düşüncesizce, cahilce alınmış karar sonucu gönderilmesiyle başladı.Her sene temcit pilavı gibi tekrar eden bir durum var, aslında türk spor kamuoyunun en büyük sorunsalı: Yönetim beceriksizliği veya plansızlığı veya basiretsizliği. Nihai amaca gidecek yoldaki plan bir türlü genel hatlarıyla çizilmiyor ve sonu hep hüsran oluyor. Bir kulüp olarak onlarca dalda temsil edilen Karşıyaka'nın şuan süperligte ilk 8 e oynayan takımlardan biri olması işten bile değildir.Yeter ki aşağıdan yukarı doğru (altyapı atılımı, tesisleşme, gelir kaynaklarının sürekliliği) bir yapılanma kurulsun ve sabırla uygulansın.Ve en önemlisi yöenticiler, kulübe bir iğne alırken dahi, kendi parasını harçarmış gibi onlarca kere düşünsün!

denizkent 21 Mart 2010 22:07  

hala mı reha ? aman eksik kalsın.reha hocanın süper yetenek diye aldırdığı gençleri de görüyoruz.alayı fıs.süper kadro kurmuştu reha hocamız !!! kendimizi kandırıp duruyoruz.ne kadromuz süper ne de ilk 2'yi zorlayacak bir hırs var.tek şansımız lig dandik ve herkes kafaya oynayabiliyor.bu kadroyla bile başarabiliriz ama buca'nın para alamayan oyuncuları kadar olamıyor bizimkiler

bslıkları da götürdüler afiyet olsun

Zinedine Zidane 21 Mart 2010 22:27  

üstad, ben sadece olayların başlangıç noktası olarak Reha nın gönderilişini kast ettim. En azından ,hergun hacizlerle boğuşan kulüp, 400-500 bin TL yi sokağa atmamış olurduk. Ayrıca çok inandığım "at sahibine göre kişner" diye de bir laf var. Teknik direktör takımın yarısıdır bence. Bir futbolcuyu oynatıp oynatamamak saha kenarında duran adamın sorumluluğundadır. Rıdvan'ı, Taha'yı yetiştiren de Reha'nın ta kendisidir. Sana katılıyorum, takım sıradan ve bu ligin orta standart takımlarından biridir. Ligi sürekleyecek bir yapıya sahip değildir. En basit örneği, seyirci önünde oynayamıyorlar. Bu da onların büyük topçu olmadıklarına delalet eder. Bu sezon evde kaç maç kaybedildi hatırlamıyorum artık.Gerçi biz burada ne kadar dil döksekte olan oldu. İlk 6 nın dışına doğru kayıyoruz.

denizkent 21 Mart 2010 23:42  

birader ne kadar dil döksek sorun değil.dertleşiyoruz işte. benim gördüğüm futbolcuların %99'u diyeyim Reha hocadan nefret ediyordu. Hep defansif oynuyorduk ve reha hocanın biz iyi oynadık ama rakip bir kere kalemize geldi,golü buldu açıklamaları beni reha hocaya bu kadar tahammülsüz yapan. Hiçbir zaman kendi hatalı değildi. Ya şanssızdık ya da bir mazereti vardı. Oyuncularla dialogu çok sertti ve buna eminim ki çoğu nefret ediyordu.Kaçınılmaz son bir şekilde oldu. Günah keçisi yönetim oldu. Yönetim sütten çıkmış ak kaşık demiyorum.Aksine birçok konuda yönetim çok hatalı davrandı ama biz asıl tehlikeyi görmemişiz. Futbolculara hiç suç bulmadık. Tamam bir hoca gönderdiniz. İkinciyi de gönderdiniz ama artık oynayın kardeşim diyorum. Dünya umurlarında değil.

ÜST TARAFA DÖN