30 Mart 2010 Salı

Teşekkürler 15.000 !

Bu akşam oynadığımız Karşıyaka - Karabük maçı takımı tamamiyle anlamamıza yetti. Ne anladık ? Savunma yapamıyoruz rakip takım 3 forvet oynuyorsa bizde 3 defansız. Forvette hiç iş kalmamış. Sağolsun Okan Öztürk yine koştu o formayı terletti fakat gol için yetmedi. Karşımızda bu kadar kolay bir Karabük'ü yakalamışken nasıl olur da biz bu maçı berabere bitiririz hala anlamış değilim. Taha bu senenin yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ne zaman top ayağına gelse o gözündeki hırs beliriyor çok net şekilde.

Artık hakemmiş, federasyonmuş, rakip takım formdaymış gibi saçma bahaneleri bir kenarıya bırakalım. Takımımız çok kötü ve gittikçe yokuşa yaklaşıyoruz. O yokuşa bir girersek geriye düşmede kimse bizi durduramaz. Pazartesi günü saat 20:00'da orayı dolduran 15.000 kadar taraftara sonsuz teşekkürler ! Artık tek yapabileceğimiz şey oturup izlemek heralde. Söylenecek söz kalmadı. Bu kadar beraberliğe yatan, saldırmayan Karabük'e bile düzgün atak yapamıyorsak haftaya Buca maçında mı yapacağız bu atakları ?

Şu global futbol anlayışını da bu takıma kim getirdi bilmiyorum. Daha defanstan orta sahaya havadan top atamazken yapılan üçgen paslar adamı çıldırttı resmen. O paslar bir kere bile üçgen çizemedi nedense. Hep bir kenarında topu kaptırdık. Takımda hiçbir sistem yok. Defanstan topu alan ileriye vuruyor. Hava toplarında felaket zayıftık bu maç. Hava topu aldığımız iki ya da üç pozisyon hatırlıyorum ben. Onlarda kornerden gelen Okan'ın vurduğu kafalar. Sonuç ne olacak bilmiyoruz fakat yokuşa yaklaştık. Umuyorum ki Bucaspor maçında o yokuşa girmeyiz.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN