26 Mart 2010 Cuma

Voleybol Neymiş Ki !

 Hadi bakalım dananın kuyruğunun koptuğu noktaya geldik. Bütün yıl yalnız bırakılmasın diye bas bas bağırdığımız voleybol takımımız kümede kalma mücadelesinde son şanslarını kullanıyor. Cumartesi 16.30 . Yer ; Karşıyaka Arena . Yarın gezme programınızın arasına sadece futbol değil de Spor Kulübü diye övündüğümüz Karşıyakamızın kızlarını bu zor günlerinde desteğe gelirseniz seviniriz. Arma orda , Mücadele orda . Yönetimimizin yalnız bıraktığı şubemizi bari taraftarlar olarak bizler yalnız bırakmayalım ( Lafım şu zamana kadar desteğini esirgememiş azınlığa değildir )

Gönül bu haksızlığa razı olmadığı için yazımı biraz daha uzatıyorum. Voleybol şubesinin düşmesini ve kalan paranın futbola aktarılması taraftarıysanız çağrımız sizlere değil. Hani bu yazıyı okuyarak vakit kaybetmeyin. Takımın daha da perişan olmasını isteyenler mümkünse deplasman tribününe bile geçebilirler. Her zaman farklıyız çünkü Karşıyakalıyız diyoruz. Elalem de dışardan Karşıyaka'nın duruşunu , havasını , taraftarını hep imrenerek anlatıyor ama SPOR KULÜBÜ kimliğimizi de kaybedeceksek milletten bir farkımız kalmıyor. Ana yönetim 2 senedir zaten voleybol şubesine yapmadığını bırakmadı. Plan işliyor. Kazara takım ligde kalırsa , voleybol şube kapatılsın ya da bu kadar perişan ettik yetmedi. Daha da küçültülsün planları suya düşecek. Zaten takımı küçülte küçülte Avrupa kupalarından 2. lige doğru yol verdiler. Karşıyaka bir futbol takımından ibaret değildir. 17 branşta mücadele ettiğimiz zamanlarla övünmemiz geride kaldı. Bari eldekileri de harcatmayalım.
Futbol şubesi voleybolun parasıyla kurtulmaz. Sürekli hoca gönderip , tazminat ödemek zorunda kalınca voleybolun parası malesef çerez parası gibi kalıyor. Oldu olacak basketbolu da kapatalım ! ! ! Ancak öyle bir şeyleri denkleştirebiliriz. Şube kapatmayı bazılarınız dillendiremiyor olabilirsiniz ama eldeki parayı akılcı yönetim ilkesini hayata geçirsek , daha iyi olmaz mı ? Kaynak yaratmak ; Avrupa kupalarına katılan takımın önünü kesmek ve 2 senede alt kümeye gidişine göz yummak olmamalıdır.

2 yorum / sen de yaz !:

hasanerdem 26 Mart 2010 14:26  

Orada olacağız...

DÜŞ-ME-YE-CEK-LER !!!

nonstop 29 Mart 2010 16:28  

demekki böyle düşünen sadece biz değilmişiz. çarşının orada olması takıma sahip çıkması süperdi.

ÜST TARAFA DÖN