11 Mart 2010 Perşembe

Yanlış Bizdeymiş !

DİYARBAKIRSPOR Kulübünün, 06.03.2010 tarihinde oynanan DİYARBAKIRSPOR - BURSASPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKAYI TARAFSIZ SAHADA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,


Aynı müsabakada DİYARBAKIRSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Kabul ediyoruz. 2009 senesinde oynanan Play-Off final maçında sahaya girip futbolcuları yaralamayarak, askere saldırmayarak büyük yanlış yaptık. Meğer sizin dilinizde doğru denilen şey taşla futbolcu avına çıkmak, önüne çıkan tüm askerlerimize, polsilerimize vurmakmış. Yazık.. Kasımpaşa maçında sadece sahaya girmekten aldığımız 5 maç ve hasar ödeme para cezası ( ki hasar dediğimiz yüklü miktarda kırılan koltuklar az buz bir para değil ) bize iyi olmuş değil mi ? Yoksa Diyarbakır gibi sahayı taş yağmuruna tutsaydık, Otobüslerde bırakın taşla camı kırmayı, adamların kafasını falan kırsaydık 3 maç ve 40.000 TL para cezası alırdık ne güzel. Suçsuz olurduk eğer suçsuzluk dediğiniz şey buysa.

Hayır, ne Bursaspor bilirim ne Diyarbakırspor. Aralarındaki hiçbir husumettende haberim yoktur, olsada bırakın o düşünceler bana kalsın. Fakat burada asıl tartıştığım şey muhteşem adalet. Bu kadar aciz bir federasyonun verdiği bu aciz kararlar nereye kadar gidecek ? Bu aciz federasyon daha kaç maçı katledecek, kaç ligi katledecek, kaç takımı katledecek ? Yalakalıktan kurtulup birazda işlerinizi yerine getirmek çok mu zor ! Lütfen, bırakın futbol oynayalım artık !

1 yorum / sen de yaz !:

erhan 12 Mart 2010 21:25  

ağzına sağlık kardeşim.ben de camiamızdan kimsenin bu konuyla ilgili tek bir söz bile etmemesine hayret ediyordum dünden beri.demek benim gibi düşünen birileri daha varmış Karşıyakamızda..diyarbakırdaki olayların yarısı yaşanmamasına rağmen bize 5 maç ceza verip,diyarbakırı 3 maç ceza (!) ile resmen ödüllendirenleri kınıyorum.YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE ve ÇİFTE STANDARTA !!!

ÜST TARAFA DÖN