26 Nisan 2010 Pazartesi

Hacettepe'yle Son Kez Mi ?

Geldi çattı bir Hacettepe maçı daha. İlk yarıdaki maçta Ankara'nın soğuğunda emektar , yorgun Cebeci Stadında 1500 civarı Karşıyakalı vardı. İliklerine kadar soğuğu hissetmişlerdi. O 1500 kişiden biri olarak ben de nasibimi almıştım. Bir yandan soğuk esen rüzgar bir yandan yağmur sahada ağır zeminde kaybolan takımımızı izlerken bizlere zor anlar yaşatıyordu. Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet almıştık. 4 - 1 yenilmiştik. Her zaman fırsat tepen takımımız bu özelliğinden bir şey kaybetmediğini deplasmana akan taraftarına farklı bir skorla yerinde hatırlatmıştı.

Köprünün altından çok sular aktı. Çok fırsatlar teptik. Karşıyaka ve elinin tersiyle ittiği fırsatlar konulu bir yazı yazmaya kalksak , roman kalınlığında bir kitaba dönüşür bizim naçizane yazımız.

Şimdi play off maçlarına kilitlendik. Resmi açıklama olmadığı için sürekli hop oturup hop kalkıyoruz. İstanbul haberinde bir terslik çıkmamasını bekliyoruz. Play off'lar öncesi iliklerine kadar üşüyen o 1500 taraftarın takımlarından bir isteği var. Ne olursa olsun Hacettepe'yi Alsancak'tan eli boş gönderin. Ankara'daki maç sonunda centilmence rakip takımın oyuncularını da alkışladık ama şimdi sevinme sırası bizde. Adı değişse de değişmese de ne zaman karşımıza çıksa , yıllardır bize çelme takan Hacettepe'yi - ex Asaş'ı , Oftaş'ı - ya da her neyse bu takımı yenin ve rahat rahat play off hazırlıklarımıza devam edelim.

İstanbul öncesi son 2 provamızda yine haykıracağız. Bu takım bu sene süper lige çıkacak

2 yorum / sen de yaz !:

KafKaf 27 Nisan 2010 01:14  

Bende 1500 aşıktan biriydim o gün ıslandık çok üşüdük ama o tarla gibi sahaya gömüldük. Vurdukları girdi derler ya aynen öyle maçtı. Pazar günü vurduğunuz girsin be KAFKAF! herşey iyi giderken kötü gidişin başlangıcıydı o maç bu sefer süperligin başlangıcı olsun...

hasanerdem 27 Nisan 2010 11:02  

ÇI-KA-CAK-SI-NIZ!!!

ÜST TARAFA DÖN