21 Mayıs 2010 Cuma

Bitti Rüya !

Büyük bir rüyadaymışız ve bu rüyadan dün gece uyandık. Diyecek, yazacak çok fazla şey var fakat insanın içinden hiç gelmiyor gerçekten. Daha ikinci maçtan bu yarıştan çekilmek koyuyor insana biraz. Takım ilk maçta ciddi anlamda iyi değildi fakat ikinci maçta Konyaspor karşısında kendini toparlamış bir takım vardı. Şu bir gerçek iki maçtada hakem hatasından dolayı maçı verdik! Konyaspor maçındaki gol kesinlikle dışarıda. Kale arkası tribünlerinde olmamıza rağmen o pozisyonu o kadar net gördük hakemin görmemesi imkansız. Bu yüzden açık açık bu hakemde art niyet arıyorum ben. İşte Konyaspor maçında atılan golün öncesindeki o taç. Kesinlikle topun dışarıda olduğunu görebiliyorsunuz zaten. Kaldı ki bu fotoğraf Erdal topa vurmadan bir kaç saniye önce çekilmiş yani bu top daha dışarıya çıkıyor Erdal vurana kadar.
Bu seneyle birlikte 15 sene oluyor.. Dile kolay 15 senedir Süperlig hasretiyle yola devam ediyoruz. Olimpiyatta 5.000 kişi, Ali Sami Yen'de 10.000 kişiye yakın taraftar. Maç sonu dökülen gözyaşlarından hiç rahatsız olmuyor mu bu takım ? Bizi kahretmek yerine çıkıp biraz futbol oynasalardı biz bu sene ilk ikiden çok rahat çıkardık. Fakat olmayınca olmuyor deniyor ya hakikaten olmayınca olmuyor işte. Çok istedik şampiyon olmayı, İstanbul'da şampiyonluk turu atmayı ama olamadık. Tabi şampiyon olmayı bu futbolla hakettik mi haketmedik mi orasının cevabını ben hala bulamadım ama taraftar olarak kesinlikle hakettik!

15 senede olsa 25 senede olsa biz bu takımı şampiyon olsun diye sevmedik.. Her koşulda, her stadda yanında olmaya and içtik. Bu takım nereye giderse gitsin peşinden gitmeyi mutluluk olarak gördük biz. İstanbuldaki o taraftarın seni yine kalbinin en güzel yerinde saklıyor. Aldırma Karşıyaka, sevenlerin her zaman seninle.. Nevizade'de yaşadıklarımız, İstiklal'de yaşadıklarımız unutulmayacak hatıralar oldu bizim için..

Güzel bir macera oldu, bitti.
Rüyadaydık uyandık.. Aşağıdaki şarkıyı tüm Karşıyakalılara armağan ediyorum..


HEP KAYBETTİK HEP DAHA ÇOK SEVDİK !

2 yorum / sen de yaz !:

erdogance 21 Mayıs 2010 12:03  

20 dakika takıma doldur boşalt yaptıran bir antrenör seneye bu takımın başında olmayı haketmiyor.

Oğulcan Turhanlar 22 Mayıs 2010 16:28  

Yenilen haklarımız bir yana birde atamadığımız pozisyonlarda cabası.Çok koydu bu çook

ÜST TARAFA DÖN