17 Mayıs 2010 Pazartesi

İki Korkak Hoca Olimpiyatta

Ve ilk maçımızı oynadık. Galibiyet beklerken 1 puana razı olup İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadından geri yola koyulduk.



Neyse filmi geri sarayım. Öncelikle burda bir maçımız daha olmadığı için çok şanslıyız. Stada yakın bir yerlerde indik ve yürümeye başladık. Bizi arabayla bırakanlara da ayrıyetten teşekkürler. Yolda gelirken dağ , tepe yürüyen Karşıyakalı ve Altaylıları gördük. Biz stada ilerlerken uzaktan el kol yapan Altaylılar vardı. Eh be çocuk uzaktan el kol yapcağına buyur gel. Arkamızdan gelen daha kalabalık kitleyi görünce mi bir anda fikriniz değişti ? Ee yani arkadan bizden gelenler aralarındaki 2 - 3 Altaylıya saldırmadığı için mi hata yapmıştı ? Neyse bu sorular uzar gider. Asıl konumuz olan futbola ve tribünlere geri dönelim.

İlk yarım saatte çok etkili oynadık. Kuddusi Müftüoğlu'na önceden yapılan aşırı sevgi ters tepti ve iyi maç yönetir diye güvendiğimiz , eyyamcı hakem listemizde bulunmayan Kuddusi hocaya bir haller oldu ve 2 penaltımızı vermedi. İşte o anlarda telefonum susmadı. Tv'den izleyen ne kadar arkadaşım varsa aradı. Voleybol oynayan Altaylı bir oyuncu ve bu hareket futbol kuralları içerisinde gösteriliyor. Şaşırdık tabii ve kendini tekrardan ispat etme çabasına girmiş Kuddusi hocaya da çok kızdık. Sen maçını normal bir şekilde yönetsen , bir problem çıkmayacak hocam ama o vermediğin penaltılar senin düzeyinde bir hakeme yakışmadı.

Tribünler için ne diyelim !!! Tabii ki sayıca da ezdik , destek açısından da ezdik. Her zamanki halimiz. Ekstrem bir durum değil. İşin komik tarafı bizden korkan federasyon Olimpiyat Stadında alt kata inmemize izin vermiyordu :) Federasyon alarma geçmiş. Dikkat Karşıyakalı Var !!!



Biz fırsat kaçırdık. Üstüne 2 net penaltımız es geçildi. Altay'ın mutlak golünü bizler bile golü yedik derken kalecimiz Ramazan yılmadan 2 kere çıkardı. İlk yarı böylece golsüz bitti ve ikinci yarıda iki korkak hoca nasolsa gol yok , yeter ki yemeyelim düşüncesine büründükleri için iğrenç , tatsız , tutsuz bir hal aldı. Orta sahamız çöktü. Oyun kuramıyoruz ama hocamız orta sahamızı canlandıracak hamle yapmadı. Altay cephesi saldırır bizi böyle bulmuşken diye çekinirken onlar da sadece orta alanda top çevirdi. Altay'ın çiçeği burnunda hocası Güvenç Kurtar da oyunu açacak ve bizim ceza sahamıza yıkacak hamleler yerine numaradan saldırır gibi yaptı. Ve kaçınılmaz sonç 0 - 0 olarak tescillendi.

İlk maçımızı yukardakilerin eksiği vardır ama fazlası olmayan bir futbolla atlattık. Şimdi bunun üstüne sünger çekip perşembe galibiyet alarak yolu yarılayacağız çünkü biliyoruz ki takımımız bundan sonra beraberliğin bir işe yaramadığını iyi biliyor ve ona göre oynayacak.


Her şey şimdi başlıyor ve sizlere güvenimiz sonsuz ...

2 yorum / sen de yaz !:

Anıl Kıral 19 Mayıs 2010 00:18  

Kötü oynadık, Konya maçını kazanırsak süperligdeyiz ama inancım buna tam..

Yet 19 Mayıs 2010 11:55  

konya maçı işi belirler.

ÜST TARAFA DÖN