1 Mayıs 2010 Cumartesi

Kombineler Toplanmasın !

Kombinelerimiz yarın Alsancak stadında oynacağımız Hacettepe maçı sonrası toplanmasın. Herkes hatıra olarak saklamak istiyor. Türkiye'de başka kuluplerde olmayan bu saçma uygulama bizde uygulanmasın.

Yarın kombinemi almaya kalkarlarsa kartımı teslim etmeyeceğim . Muhtemelen özel güvenlikle tartisacağım. Üstüne polis gelecek. Malesef onunla da muhatap olacağım. Kulübümüz bize bunları yaşatmasın.

Yıllar sonra bile görebilceğimiz bir hatıra olarak saklamak istiyoruz. Bizim gibi bir dünya insan da bu şekilde düşünüyor.

Kırmızı giy kalbini sev , yeşil kırmızı giy kanseri sev diye boşuna demiyoruz. Kanseryaka'da her an sizi çıldırtacak bir şey olabilir. Bazen sevinçten , bazen hüzünden çokça da ilginçlikten. Gerçekten farklıyız ...

3 yorum / sen de yaz !:

Özgür Ersöz 2 Mayıs 2010 23:19  

merak ettim, toplandı mı maç sonunda kombineler?

Anıl Kıral 2 Mayıs 2010 23:27  

Ben kombinemi aldım hiçbir sorun çıkmadı yani alalım falan demediler. Böyle birşey olmadı heralde olsa herkes yazardı, söylerdi biryerlerde..

Özgür Ersöz 2 Mayıs 2010 23:49  

toplamamış olmalarına sevindim.. gerçekten tuhaf bir uygulamaymış.. koleksiyoncu biri olarak heralde son maça gitmeyip kaçırırdım kombinemi böyle bi durumda kalsam =)

bu arada içtenlikle söylüyorum: gelin artık hak ettiğiniz yere.. play off'larda başarılar..

ÜST TARAFA DÖN