17 Mayıs 2010 Pazartesi

Olimpiyat Rüzgarı

Play off mesaisine başladık. İstanbul'dan ilk izlenimlerimizi aktaralım. Dün tüm gün İstanbul'da gezdim. Bizden baya kişi Beyoğlu Nevizade'de geçen sene Ankara'da Sakarya Caddesi'ndeki görüntülerinin benzerini yaşatmışlar. Gezdiğimiz birçok yerde Karşıyakalıları görmek güzel oluyor.


Nevizade'ye gidenlerden değildim. Tercihimi Adalar'dan yana kullandım. Kabataş'tan vapurla 1 saat 40 dakikada gidiliyor. Bildiğin vapurda 2 bin kişi var. Gidiş biraz yorucu ama yine de değiyor. Gezme programı yapan renktaşlarıma Büyükada'yı tavsiye ederim. Olmadı en kötü sahilinde ya da güzel bir manzara eşliğinde demlenirsiniz.


Her muhabbbet dönüp dolaşıp maçlara geliyor. Kendimizi tutamıyoruz. Turistle ya da olur olmadık bir yerde karşılaştığımız bir renktaşımızla , konuştuklarımızı duyan başka takım taraftarlarıyla muhabbetler bitmedi. "Gelin artık ya !!! Kavga etsek , birbirimizi sevmesek de özledik sizleri " diyenler...

İstanbul dünden beri rüzgarlı. Bugün rüzgar daha da bir sertleşti. Malum Olimpiyatın ünü bu konuda sabıkalı. Orası daha kötüdür. Akşama rüzgarı arkasına alanın saldıracağı ama diğer yarıda sahasından çıkmakta dahi zorlanacağı bir maç izleyeceğiz. Çocukluğumuzun taktiği. Bir şey yapamıyorsan vur rüzgarla top mermi gibi gitsin. Kaleyi tutarsa gol olması muhtemel. Teknik , taktik bildiğiniz birçok seçeneği aklınızdan çıkarın. Bu rüzgar böyle devam ederse , akşama Olimpiyat Stadındaki yegane taktik budur.

Geliyoruz Karşıyaka Şehrinden
Seviyoruz Seni Canı Gönülden

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN