30 Mayıs 2010 Pazar

Sözünüzü Tutun !

Euro 2016 bizim stadımız için çok büyük bir umudumuzdu. O stadı en kısa sürede Euro 2016'yı alırsak elde edebilirdik. Fakat Euro 2016'yı Fransa'ya kaptırdık. Artık iş Sayın Cevat Durak'a düştü. Kendisinin verdiği stad sözünü tutmasını istiyoruz. Daha sadece arsası belli olan, bir tane çivi bile çakılmayan bir stadın olacağına umut bağlamak kötü bir durum fakat yapabileceğimiz başka birşey yok..

Başka takımların belediyelerine şöyle bir bakıyorumda.. Kimisi bedava otobüsleri veriyor, kimisi stadda bağıracak taraftarın akustiğini bile düşünüp stad yapıyor.. Birde bize baksanıza. Senelerdir stad özlemimiz var. Bu özlem Cevat Durak'ın çıkıp " Yapacağız, edeceğiz merak etmeyin " dedikçe iyice pekişmeye başlıyoruz. Umuyorum ki Cevat Durak'ın yaptığı son açıklamadan sonra stad yapılması için artık birileri elini taşın altına koyar..
Yazıya son olarak Cevat Durak'ın sözleri ile noktayı koyuyorum : "Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası'na evsahipliği kazanması durumunda Karşıyaka'da yapılacak stadı TFF'nin yapmasının planlıyorduk ancak organizasyonu Fransa'ya kaptırdık. Şimdi İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka'da 22-25 bin kişilik bir stat sözü vardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi seçim öncesi ve sonrası erdiği sözü mutlaka yerine getirecektir. Kimse bir şey yapmasa bile ben, Karşıyaka'nın kendi kaynakları ile o stadı yapacağım. O stat mutlaka yapılacaktır"

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN