7 Mayıs 2010 Cuma

Stat Polemiği

Evet herkes konuştu. Susmak bilmedik. Tarihti , şehirdi derken statlar da açıklandı. Federasyonumuz zihni sinir bir projeye imza attı ve önce Tayyip Erdoğan Stadını ve Ali Sami Yen'i işaret etti. Yok artık dedik. Birçok nedenini de Anıl bir önceki yazıda açıklamış. Hadi bakalım kimi kimi vurursa hesabı mı olsun istedi federasyon bilemiyoruz. Ona da eyvallah dedik. Biz bu takımın peşinden her yere gideriz ve çekinmeyiz de ama baştan söyledik. Günah bizden gitti. Artık futbol teröristi diye ana haberlerde bas bas bağırtırdınız spikerleri. Sen ateşle barutu yan yana koy. Sonra niye alev aldı , yok eğitim şart şudur budur diye konuş. Bence önce federayon ve bu ülkede ne kadar amir varsa onlar eğitilmeli. Her sefer böyle dahiyane kararları çok yüksek bir eğitimle alıyor olamazlar.

Hadi bakalım bu sefer olimpiyat stadı çıktı başımıza. Asaş'a giden bizler , olimpiyat'a da gideriz. İnönü ile Kadıköy'ün suyu çıktı ya , verin bakalım olimpiyata.

GS'lilerin yıllar önce o stadda bir sprey çalışmaları vardı. Tüm kelimeler kifayetsiz kalıyordu ve o kolondaki çalışma oraya gitmek zorunda olan herkesin duygularına tercüman oluyordu ve yıllar geçse de daha çok olacak. Neyse artık yazımı bitiriyorum. Bırakayım da gerisini o fotoğraf anlatsın...

2 yorum / sen de yaz !:

okan yücel 7 Mayıs 2010 23:11  

bu stad seçimi mevzusu iyice sarpa sardı.önce Karşıyaka taraftarına söver gibi rte stadı şimdi de itin öldüğü yerdeki olimpiyat stadı.anlamak gerçekten güç.

umarım Karşıyaka bu sene süper lige çıkar. yüz yıllık kulübe bu yakışır diye düşünüyorum.

Unknown 8 Mayıs 2010 00:25  

Yapılan komplo tamamen açık!! maçları zaten en başından beri oynatacakları 2 stad olimpiyat ve ali sami yen di.ilk olimpiyatı açıklasalardı biz yine çok büyük tepkimizi koyacaktık ama k.paşa stadını açıkladılar "yalandan" onlarda biliyordu orda maç oynanmayacağının şimdi de değiştirdiler bak sizin istediğiniz gibi yaptı diye ama yemezler;karşımıza çıkarılan bu oyunlar ne zaman son bulacak çok merak ediyorum!!!

ÜST TARAFA DÖN