5 Mayıs 2010 Çarşamba

Ve Bir Sezon Sonu Daha

Evet. Bir basketbol lig maratonunun daha sonuna geldik. Ve malesef yine hüsran ile son buldu bu maraton. Bandırma'da aldığımız 2-0 yenilgiden sonra Karşıyaka'da herşeyi düzelteceğiz diyerek umutlandık. Pazartesi günkü maçtada bu umutlarımız doğrultusunda maçı 2-1 durumuna getirdik fakat bu akşamki maç tüm umutlarımızı götürdü. 3-1 oldu ve seri son buldu.

Maçta inanmayan bir Karşıyaka Basketbol Takımı vardı. Hiç inanmayarak çıktılar sahaya fakat yine aynı isimler ellerinden geleni ardına koymadan oynadılar. İlk periyotta yine ilk maçtaki gibi çok fazla açık verdik savunmada. Savunma sıfırdı diyebilirim. İçeri hep boştu, boş turnikeler attılar. Furkan çok iyi tamamlamalar yaptı özelliklede uzun süre unutamayacağım bir topu kesme hareketi vardı. Resmen potaya yapıştırdığı topun sesi tribünlere geldi. Fakat o Alper neydi öyle.. Kimse kusura bakmasın ben o Alper'i şuradaki basketbolundan sonra Türkiye'de bir parkta bile basketbol oynarken görmek istemiyorum. Rahat bir 8-9 pas hatasıyla top kaybı yapmıştır bugün tam bir fiyaskoydu Alper.

En ilgimi çeken nokta ise sürekli o hakemlerin Banvit teknik direktörü ile muhabbet içinde olmasıydı. Atak yapıldığı sırada bile kafasını çevirip teknik direktörle konuşan bir hakem vardı bugün sahada. Keşke böyle olmasaydıda Bandırmaya gidebilseydik son maça. Olsun artık o maç sonundaki basketbolcuların hüznünü gördük ya, gerçekten üzüldüklerini gördük ya o bize yeter artık. Furkan gibi Karşıyakalı ve bu kadar iyi oynayan basketbolcu zor gelir birdaha bize. Umarım seneye bizden ayrılmaz fakat ayrılsa bile içindeki Karşıyaka aşkının bitmeyeceğinden adım gibi eminim. Hayatı boyunca hep iyi yerlerde olması dileğiyle..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN