2 Mayıs 2010 Pazar

Ya Giresun Yenseydi ?

Eveet.. Bank Asya 1.Lig'i Play-Off potasında kapatmış bulunuyoruz. Kapatırken bile Karşıyaka yine yaptı Karşıyakalılığını ve 1-0 Hacettepeye mağlup olduk. Nerede küme düşecek takım varsa hepsini tek tek çıkardık Bank Asya'ya tekrar. Bu takım bu sene neler mi çekti ?

Bu takım ilk 5 maçını seyircisiz oynadı..
Bu takım ligin aşağısındaki tüm takımlara 20 puan dağıttı..
Bu takım uzun haftalar boyunca teknik direktörsüz oynadı..
Bu takım bu sezon 3 teknik direktör değiştirdi..
Bu takımın futbolcuları bazı zamanlar isyan ettiler..
Bu takım yabancı futbolcusu olmadan bir sezon geçirdi..
Bu takımın parasızlık derdi hiç bitmedi..

Daha böyle böyle sayabileceğimiz onlarca olumsuz olay var. Bu sene bizim için çok zorlu bir maratondu ve bu maratonda Play-Off'a bile kalmamız ne kadar güçlü bir camia olduğumuzun göstergesidir. Takımda defans eksikliğimiz çok fazla ve Kıvanç'ın biran önce kendine çeki düzen vermesi lazım. Bu takım Play-Off'lara gittiğinde eğer Karşıyaka ruhunu yaşarsa hoşbulduk süperlig dememiz işten değil. Bugün alsancak stadı doluydu ve yine bir hüsranla sonlandı sonuç. Ya Giresun yenseydi ? Giresun yenseydi yine bize kanser gibi bir Boluspor finali yaşatacaktınız heralde. Bu sonuç iyi ki olmadıda gönül rahatlığı ile İstanbul'a planlar yapıyoruz şu anda. Bu takımın çıkması işten bile değil. Bu takım bu sene süperlige ÇI-KA-CAK ! Gerekirse vura kıra gerekirse klas bir futbol ile. Ama ne olursa olsun çıkacağız artık..

Süperligi elimizin tersiyle ittik bu sene aslında. Yukarıda saydığım zor durumların hepsi bizim yüzümüzden oldu. Gidip Kartalspor'a, Hacettepe'ye puanlar verdik. Dile kolay 20 puan dağıttık ligin alt tarafına. Ama artık geçmiş için pek sızlanmaya falan gerek yok. Yolumuz belli o yolu koşmamız gerekiyor. Bu arada lige yeni gelen Akhisar ve Güngören'e öbür sene için başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki öbür sene bir Akhisar veya Güngören maçı yapmayız..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN