1 Haziran 2010 Salı

Kimler Kalmalı ? ANKET

Bir sene daha geçti. Kendimizi kandırıp durduk takımın gücü hakkında. En azından bunu kendi kendine itiraf edebilenlerden biriyim. Hayır kesinlikle çok iyi bir kadromuz var diyen arkadaşlara da saygı duyarım ama bu düşüncelerine katılmıyorum.

Şimdi yine bir dünya oyuncu gidecek ve gelecek. Eldeki kadroyu korumalı mıyız ? Belli bir kısmını evet ama onlar harici birçok oyuncu gönderilince ; " Yine takımı dağıttılar !!! " söylemlerini duyacağız. Genel bir bakış açısıyla tamam doğru diyebilirim.

Peki renkdaşlarım sizce bu takımın çoğunu koruyarak şampiyonluğa oynayan bir takım kurabilir miyiz ? Kimler bu takımda kalmalı ? Kimler gitmeli ?

Bu konu hakkındaki anket blogumuza eklenmiştir.


İşin özü ; sil baştan takım kursak dahi taş gibi bir takım şart ve çok gecikmeden paralarının ödenmesi. Yoksa yine aynı hikayeleri yaşarız. Mucize olmazsa bu şartlar altında aynı yönetim tarzı ve takım yapılanması ile Süper Lige yükselmemiz zor. Görünen köy benim açımdan budur.

Bu arada bizim ligimize 3 yabancı hakkı tanındı. Bakalım yine rolexcileri mi transfer edeceğiz yoksa en azından 1 tane isabetli bir yabancı transferimiz olabilecek mi ?

Daha güzel günler görmek dileğiyle...

6 yorum / sen de yaz !:

Batuhan Sarıoğlu 2 Haziran 2010 17:24  

Basketbolda nasıl çok iyi yabancılar buluyorsa Karşıyaka, futbolda da o kadar kötü gerçekten. Takımdaki yöneticilerin Afrika sevdasını anlayamıyorum cidden. Seni Camara, Alfred Tobot, Tonia Tisdell. Önünde Altaylı Thiago, Ordulu Bruno gibi örnekler var. Maden güney amerikada, pek ala iş yapacak futbolcular bulunabilir. 3 yabancıdan 2 tanesi nokta transfer olmalı bana kalırsa. Özellikle bir tanesinin orta sahada hücuma dönük, üretici yani kısa 10 numaralı mevkiide oynayacak olmadı. Mevcut kadroda da Okan, Erçağ, Taha, Kıvanç ve Gurur kesin kalmalı. Sanıyorum Fuat ile de yeni sözleşme imzalanmış.

cannksk 3 Haziran 2010 01:56  

mutlu'yu yollamışsınız bize sormadan :D

denizkent 3 Haziran 2010 15:10  

Can doğru diyorsun :) Başka uyaran arkadaş da oldu ama Anıl'ı ilk gördüğümde yanaklarından öpeceğim. Güya listeyi kontrol ettik ama Mutlu yok.Mutlu gönüllerimizde diyelim :)

Ayrıca Fuat'ı tutan yönetimin Mutlu'yu illa tutması lazımdı.Bu da benim görüşüm.

Anıl Kıral 4 Haziran 2010 17:14  

Bazı küçük karışıklıklar olmuş olabilir, özür diliyorum kendi adıma :)

Adsız 5 Haziran 2010 10:18  

son sonuçlarda gösteriyor ki takımın kemik iskeletinin korunmasını taraftarda istiyor. yaklaşık 20 yıldır bu armanın peşinden koşan biri olarak kaşar 1.lig topçuları yerine bulunduğumuz ligin iyi oyuncularını almanın daha olumlu bır taktık olacağını düşünüyorum. Mutlaka kanatlara hucumada cıkabılen bekler alınmalı kalede Necatimiz ve yetenekli bir kaleci işi göturur. sonucta bu ligte yemeyen değil ÇOK GOL ATABİLEN ÇIKIYOR. SONUNA KADAR SONSUZA KADAR

Adsız 5 Haziran 2010 21:45  

futbolda da ncaa olsa buluruz

ÜST TARAFA DÖN