18 Haziran 2010 Cuma

Var Mı Sizde Bu Yürek ?

Verilen ve tutulmayan o büyük stad sözü.. Her açılışa gelip stad bu sene oluyor, merak etmeyin makineleri stad içerisinde çalıştırmaya başlıyoruz diyerek yalanlar söylediniz. Şimdi ne yapacaksınız ? Bu kadar mı küçük düştünüz, verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz. Karşıyaka taraftarı hiçbir zaman yalanlara boyun eğmemiştir, büyüklüğünü heryerde göstermiştir. Ve Karşıyaka taraftarı sizin gibi değil aldığı sözleri sonuna kadar bekler. Bekler ama yapacak birşey kalmadığında kendisi girer oraya. Ve işte bu olaylardan birisi yine gerçekleşiyor.
 
Sen Sn. Cevat Durak, Karşıyakalıyım dedin, İstanbuldaki Play-Off maçlarına geldin, herzaman yanınızdayım dedin, şimdi neredesin? Aziz Kocaoğlunun " stad önceliği Buca'ya " dediği gibi saçma bir cümleyi destekliyor musun oturduğun koltukta? Hani sokuyordun makineleri oraya, hani başlıyordu inşaat. Herşey senin " ben kaf diyorum siz sin diyeceksiniz " dediğin kadar komikleşti. Helal olsun sizin kişiliğinize. Karşıyaka asla unutmaz ama sizde bunu unutmayın.

KARŞIYAKA STADINDA ÇALIŞACAK KARŞIYAKALILAR ARIYORUZ !

1 yorum / sen de yaz !:

fromKSK 20 Haziran 2010 02:04  

Bir an önce kendi başımıza dahi olsa bu işi çözmemiz lazım , diğer sitelerde de yazıldı , onlarca insan gelirim destek veririm demesine karşın birkaç gün sonra haber aşağılarda kalınca unutuldu gitti,ben varım arkadaş o stadı yapmaksa maksat ben ciddi ciddi varım işsizim zaten meşgale olur, ben varım çalışırım orada, yapılacak olan bütün organizasyonlar düşünceler unutulmasın es geçilmesin ciddi ciddi başrol oynayalım bu filmde artık susmamız asaletimizden ama yanlış anlaşılıyor !!!

ÜST TARAFA DÖN