1 Temmuz 2010 Perşembe

Dikkat EuroChallenge'da Karşıyaka

Bugün Karşıyaka adına biraz boş bir gündü. Transfer haberi yok, gazetelerde pek köşe ayrılmamış bize. Boş boş geziyordum resmi sitelerimizi ve belkide şu yaz gününde en çok duymak istediğim haberi gördüm Basketbol Resmi Sitemizde.
Bu sene sonunda Avrupa Kupalarında yarışacağımızı duymuştuk, heryerde konuşuyorduk bunu. İlk başvurumuzu EuroCup'a yapmıştık fakat Beşiktaş ve Banvit takımları katılıyor oraya, biz kabul edilmedik. Bu kupadan olumlu bir cevap alamadığımız için hemen gözlerimizi EuroChallenge'dan gelen davetiyeye çevirdik ve onayladık.

Bu Karşıyaka basketbolu için çok güzel bir adım oldu. Avrupa Kupalarında taraftarımızın ne kadar güzel bir renk katacağını tüm Türkiye'ye ve Avrupa'ya gösterme fırsatımız olucak en azından. Taraftarın hakettiği bir kaç şey sonunda gerçekleşiyor. Yönetimimizin bu kadar güzel bir işin peşinden koşması, bir kaç sezon önce olanlardan sonra ne kadar gelişme gösterdiğimizi kanıtlıyor. Umarım bu kupada başarıyı yakalarız ve istediğimiz zaman neleri yapabileceğimizin farkına varırız Karşıyaka Camiası olarak..

Resmi siteden yapılan açıklama için buraya bakabilirsiniz..

1 yorum / sen de yaz !:

mert senoz 1 Temmuz 2010 18:11  

Bu kupaya çok renk katacağınızdan eminim... Hayırlı olsun Karşıyaka :)

ÜST TARAFA DÖN