24 Temmuz 2010 Cumartesi

Fikstürümüzü Çektik

Bank Asya 1.Lig 2010 - 2011 sezonu fikstürümüz çekildi. Bu sene bir başka düşünüyorum ben. Her sene başında  " o gece bu sene " diye bağırıyordum bende ama bu sene sanki daha bir farklı bağırıcam. Gerçekten inandığım bir takım var ve fikstürede şöyle bir göz atınca geçemeyeceğimiz takım yok gibi geliyor. Tabi geçen sene başındada aynı cümleleri söyleyen ben, ligin son 5 takımına 18 puanı kaptırdığımızı görünce baya bir travma geçirmiştim. Bu sene biraz farklı gibi. Yukarıdan gelen takımlar Diyarbakırspor, Denizli ve Ankaraspor. Aşağıdan ise Tavşanlı, Güngören ve Akhisar. Deplasman olarak güzel deplasmanlar olacak bu takımlara bizim açımızdan. Futbol olarakta Diyarbakır ve Denizliden başka pek zorlanacağımızı düşünmüyorum takımlar karşısında..


Küçük bir 2010 - 2011 sezonunı kendi adıma özetledikten sonra fikstürümüze gelelim. Fikstür açıklanır açıklanmaz ilk hafta baktığım şey tarihin tekerrür ettiğini gözümün içine sokan Altay maçı oldu ve yine 4. hafta deplasmandayız Altay ile. Buna pek şaşırdığımı söyleyemem zaten herkes bekliyordu bunu. İlk hafta evimizde Antep'i ağırlıyoruz. Antep bu zamana kadar her zaman önümüze engel olarak çıkan bir takım oldu fakat ilk hafta bu maçı evimizde oynayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj. İlk 8 haftadan çok ümitliyim. Puan kaybının en az olacağı haftalar ilk 8 hafta ve son 3 hafta. Zorlayıcı bir fikstür olmamış kendi evimizde başlayıp kendi evimizde bitiriyoruz maçları. Eğer puan kaybının en az olacağı haftayı umduğumuz gibi bitirirsek ilk sezonun sonunda araya girdiğimizde ilk ikinin sağlam bir takımı oluruz.

Buraya takım isimlerini yazmadan sadece haftaları yazıyorum çünkü takımları yazmaya kalkarsak karman çorman oluyor herşey. Bu sene nedense puan alamayacağımızı düşündüğüm en fazla 5-6 maç var. Tabi önceki sezonlardan alıştık biz biraz Karşıyaka'nın bizi şaşırtmasına. İlk altıdaki hiçbir takıma puan vermezken son sıralardaki takımlara 18 puan vermemiz bizim için artık doğal karşılanacak birşey haline geldi. Önemli maçlara biraz asılırsak, yenebileceğimiz maçlarda rakipleri küçümsemezsek bu kadro ile, bu güzel fikstür ile yukarıdaki kupayı bu sene kaldırmamız işten değil..

Dedim ya.. Bu seneden bir başka ümitliyim. Bu sene biz çıkacağız! Sene sonunda bu yazımı tekrar yayınlayıp altıma ben demiştim yazmak ümidiyle..
Tüm fikstüre aşağıdan bakabilirsiniz..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN