2 Temmuz 2010 Cuma

Furkan Gidiyor Mu ?

Daha dün akşam Basketbol Şubesi'nin Furkan hakkında yaptığı açıklamayı yayınladık. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra gelen haber ise geceden beri taraftarların sinir içinde gezmesine yetti. Aldığımız bir habere göre " Satmıyoruz ya, Furkan satılır mı ? Onunla beraberiz biz " denilecek Furkan Galatasaray'a satılıyor. Hemde işin garip yani Futbol'a katkı için satıyor Türkiye'nin geleceği Furkan'ı..
Daha yöneticilerimiz(!) farkında değil Spor Kulübü ne demek, ne demek değil, diğer kulüplerden neden farklı. Biz birçok farklı branşta yarışan bir Spor Kulübüyüz. Artık anlayın şunu Futbol neyse bizim için Yelkenli'de o demektir, Basketbol, Voleybol'da o demektir. Siz futboldaki palavra bütçe artışı için basketbol'un geleceğini satacak kadar yöneticilik yapıyorsanız, bu kulüp size göre değil. Karşıyaka, Karşıyakalılarındır. Furkan gitmek istemiyor, Basketbol şube satmak istemiyor ama ana yönetimimiz Futbol'a yüklenmek için satıyor. Basketbol Şube'yi yok sayacak ana yönetim'i bende yok sayarım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Furkanı satıp 20 milyon TL. bütçe yapıp Süperlig'e mi çıkaracaksınız bizi? Böyle çıkarttığınız süperlig'de alkışlanacağınızı mı sanıyorsunuz ? Sizin 2012 hedeflerinizin ne kadar yalan olduğu bu transferi yapmanızdan belli zaten, daha fazla kandırmayın. 2012'ye bir hedefi olan, Avrupa'da bir başarı hedefi olan yönetici böyle bir işe kalkışmaz bile..

Furkan elbette daha büyük hedeflere ulaşmak için bu takımdan "zamanı geldiğinde" ayrılacak ve elde edeceği başarılarla biz Karşıyakalıları bir kez daha gururlandıracak. Avrupa'nın önemli liglerinde ve NBA'de onu izledikçe bir kez daha göğsümüz kabacaracak. Fakat yeri ve zamanı ne sizce? Bu sene Avrupa'ya gidecekken, 2012 senesine güzel hayallerimiz - yöneticilerin değil bizlerin hayalleri - varken bu çocuğun 2-3 istanbul futbolcusu için satılması kadar geri görüşlü bir düşünce var mı ? Bu transferi yapmayın. Furkan, Karşıyaka Basketbolu'nun ve Türkiye Basketbolunun geleceğidir. Bu çocuğu bırakıp bu kadar kişiyi karşınıza almak yerine, bu çocuğu kulüpte tutup Avrupa'da ve 2012'de Furkan'ı ve güçlü Karşıyaka'yı gösterin.

Olayın daha ne olduğu, satılıp satılmadığı resmi olarak açıklanmadı. Bugün merakla bu haberi bekliyoruz. Umuyoruz satılmazda bütün söylediklerimizde biz haksız çıkarız.

Hakan Demir: “Şuanda yurtdışında olduğum için nasıl gelişmelerin yaşandığını bilmiyorum. Ama takip ettiğim kadarıyla gelişmeler beni şaşırtıyor ve üzüyor. Haftabaşında bu konuyla ilgili net bilgileri alacağım”

7 yorum / sen de yaz !:

Adsız 2 Temmuz 2010 14:36  

Furkan'ı satan KSK'nin geleceğini satar. Elden düşme topçu almak için Furkan'ı satan adam yöneticiyim diye gezmesin ortalıkta.

chulov_KSK 2 Temmuz 2010 15:09  

Furkan'ı futbol şubenin oyuncusu olarak falan mı görüyor bu yönetim ?

FatihGS 2 Temmuz 2010 15:23  

aslinda furkan icin cok iyi bir haber bu.. umarim karsiyaka taraftarinin istedigi olur ve uzulmezsiniz. ama bizim acimizdan da cok guzel bir transfer olur. hayirlisi neyse o olsun

Anıl Kıral 2 Temmuz 2010 15:24  

@FatihGS

İlk önce yorumunu belirttiğin için teşekkürler. Furkan için şu an en iyi seçenek Karşıyaka'dır. Avrupa Kupasında oynayan ve bu sene Play-Off'a kalan takım, her sene Play-Off'a kalan garanti takım Karşıyaka'dır, Galatasaray değil.
Saygılar.

çarşı1987 2 Temmuz 2010 15:34  

Karsiyaka yönetimi böyle bir hataya düsmez. Taraftarin neler yapabilceğinin farkında..

Adsız 2 Temmuz 2010 16:08  

Bekliyoruz bakalımneler olacak

orkut 2 Temmuz 2010 17:32  

@carsi1987

Neler yapicak taraftar? Cok merak ettim hakkaten.

ÜST TARAFA DÖN