4 Ağustos 2010 Çarşamba

Sezon Açılışı Ve Kombineler

Sonunda taraftar grubumuz KSK Çarşı'dan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada sezon açılışının 17 Ağustos Salı günü saat 19:00'da Karşıyaka Arena'da olacağı yazıyor. Bana göre güzel bir karar oldu Karşıyaka Stadına sığmıyorduk ki bu sene daha fazla olacaktık yine sığamayacaktık. Arena'nın tek kötü yanı gerçekten sıcak olması ve meşale yakamamız olacak sanırım..
2008-2009 Sezon Açılışı
17 Ağustos tarihi olması benim için ayrıca güzel bir duygu oldu. Doğum günüm olan tarihte Karşıyakayla buluşmak heralde herkesin tadabileceği güzellikte bir duygu değildir. Fakat tarihin ve saatin en kötü yanı haftaiçi olması ve iftar vaktine denk gelecek olması. Haftaiçi işten çıkanlar zaten 19:00 - 20:00 arası çıkıyor bu saate konması biraz taraftar sayısında düşüş yaşatacaktır. Aynı zamanda birde iftar saatinin olması yine stadda " iftar oldu mu ? " , " beyler ezan okundu herkes yiyebilir Allah kabul etsin " seslerini duydurtacak gibi bize..

Evet sezon açılışı haberimizi yaptık ve diğer değerli bir konuda 2010 - 2011 sezonu futbol kombineleri. Kombineler açık tribün 50 TL, kapalı tribün 150 TL. Geçen sene tam hatırlayamıyorum fakat açık tribün fiyatı aynı, kapalı tribün ise 200 TL'idi. Fiyat çok çok uygun herkesin cebinde bir kapalı kombine olması çok güzel olur bu sezon. Maç bilet fiyatları Açık 10 TL, Kapalı 20 TL olarak açıklandı. Bu fiyatlandırmaya göre kombine aldığınız zaman açık tribünde bir maç izlemek 2.95 TL , kapalı tribünde bir maç izlemek 8.80 TL. Bu kadar karlı bir fiyatı bize sunan yönetime teşekkürlerimizi göstermek için o kombinelerin hepsini tüketmemiz gerekiyor, zaten fiyatta fazla değil Karşıyaka için hiç konuşulmayacak kadar düşük bir fiyat..

1 yorum / sen de yaz !:

denizkent 5 Ağustos 2010 23:06  

bu sene yine önceki seneledeki gibi bir tane kapalıdan alalım

bir kombineyle tur yapmaya çalışan takımı çok seven renkdaşlarım için bu sene daha çok önlem alınması dileğiyle ...

ÜST TARAFA DÖN