29 Ekim 2010 Cuma

Türkiye Kupasında Gruplardayız !

Dün alınan galibiyet taraftarın aç olduğu bir galibiyetti. Maç öncesi Kayserispor'u çektiğimizde çölde kutup ayısıyla karşılaştık sanmıştım. Aslında öyle de oldu biz bu kadar kötü durumdayken, Kayserispor ligde yükselen güzel bir grafik yakalarken onlarla karşılaşmamız bizim için şanssızlıktı ama işte bahsettiğimiz takım Karşıyaka.. Boşuna demiyoruz bizi çözen alim olur diye. Karşıyaka yine Karşıyakalılığını yaptı ve Kayseri'yi 3-2 eledi..

Dün sahada muhteşem bir takım vardı. 2 gol yedik fakat bu goller yenilmeyecek anlık hatalardan oluşan gollerdi. Bu takım kesinlikle lig maçlarına bu kadroyla çıkmalı. Ruhsuz ve Karşıyaka kimliği olmadan oynayanlara inat bu kadroda büyük bir ruh vardı dün akşam. Tiago bana göre bu takım bel kemiğidir. Tiago'nun üzerinden oyunları kurmalıyız. Takımın en iyi oyuncusu olduğunu bana göre dün belli etti. Kendini asla yere atmıyor, sürekli savaşıyor. Topu kaybetse bile ayağa kalkıp geri alıyor topunu. Hiçbir gol pozisyonunu boş geçmiyor tüm pozisyonlarda topu filelerle buluşturabiliyor. Bu adam bu takım için büyük bir cevher bunu artık kullanmalıyız..

Dün Alsancak Stadında Karşıyaka hem maddi hemde manevi olarak güzel bir konuma geldi. Gruplara kalmamızla birlikte yönetimimize gelen para bizim için değerli bir para güzel olarak kullanılmalı. Ayrıca bu kupanın gruplarda biteceğine inanmıyorum ben. Bu takım böyle oynarsa çok büyük süprizler yapıp muhteşem bir istatistiğe imza atabiliriz bu turnuvada..

Ziraat Türkiye Kupası Grup Kuraları 29 Ekim saat 13:00'da TRT ekranlarında çekiliyor. Birçok taraftarın istediği farklı takımlar var fakat bana sorulacak olursa çekilecek en güzel kura Bursaspor (D) olacaktır. Uzun süredir karşı karşıya gelemediğimiz rakibimizle şöyle deplasmanda bir maç tadından yenmeyecektir..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN