22 Kasım 2010 Pazartesi

Anlayamazsınız 1 Yaşında !

Bundan tam 1 yıl önce başladık Karşıyakayı yazmaya.. Bu yola çıkarken amacımız ne ticaret amaçlıydı, ne bizim yazılarımız çok okunsun isteğiydi.. Sadece binlerce blogun olduğu bu yolda Karşıyaka'yı temsil edecek tek blogun olmaması açığını kapatmak istiyorduk. Ve bunu 1 sene sonra blogun haline baktığımızda başarıyla yerine getirdiğimizi görebiliyorum. Blog'un sürekli takipçisi olan yüzlerce kişi oldu. Karşıyaka gibi küçük bir semtin takımını bu kadar insana açıklamaya çalıştık. Sesimizi herkese duyurmaya çalıştık. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı anlatmaya çalıştık.

Geçmiş 1 yıla baktığımızda Four Four Two gibi spor dergisinde yerimizi aldık. BlogİdmanYurdu gibi sporun en kaliteli bloglarının bulunduğu bir sosyal ağda yerimizi aldık. Twitterdan yüzden fazla ziyaretçimiz şu anda bizi takip etmekte. Çeşitli gazetelerde, web sitelerinde yazdığımız yazılar yayınlandı. Karşıyakanın tüm sorunlarını buradan herkesle paylaştık ve bu blog olmasaydı belki sorunlarımızdan haberi olmayacak insanların desteklerini kazandık..
Nerden nereye misali..
Ve 1 yılı üç kişilik yazar kadromuz ile tamamlamış buluyoruz..
Kaf Kaf Kaf Sin Sin Sin Kafsin Kafsin Kaf !

6 yorum / sen de yaz !:

Yet 22 Kasım 2010 20:54  

Yeni yaşınızı kutlarım.

Anıl Kıral 23 Kasım 2010 00:59  

Bir sene boyunca hep yanımızda olan, bizlere değerli yorumlarıyla destek olan herkese teşekkürler..

kafsinkaf 23 Kasım 2010 15:25  

blogunuza bakmaya yeni başladım ve İstanbul'dan KSK'ya gönül vermiş biri olarak çok mutlu oldum yayın döneminizin devamını dilerim.Benim blogada beklerim tüm KARŞIYAKA'lıları..

Zinedine Zidane 23 Kasım 2010 15:45  

Nice senelere genç dostlarım!

Kuzeycephesi 23 Kasım 2010 16:20  

Helal olsun, aynen devam.

Emrah Hamurcu 23 Kasım 2010 18:43  

Anılcım tebrik ediyorum... Yazmaya devam diyorum ve nice senelere diliyorum. Blog 1 yılını doldurdu umarım Karşıyaka için de "o gece bu sene" olur..

ÜST TARAFA DÖN