7 Kasım 2010 Pazar

İstedikten Sonra Herşey Oluyor

Şu haftaya girmeden önce 9 haftada 1 galibiyetimiz vardı. Sadece Kartalspor deplasmanınan alınmış bir puan ve evimizde oynadığımız maçlardan topladığımız 1 puanlar.. Bu kadar kötü bir Karşıyaka'yı uzun süredir görmemiştik. Puan sorun değil fakat oynanan kötü futbolun herkes farkında. Tribünden bariz olarak görülen değişiklikleri hocanın yapmaması, futbolcuların isteksiz olması herşey biraz bu kötü oyunda rol alıyordu. Fakat olanlar oldu. Geçen hafta 2-0 kaybedilen Tavşanlı maçından sonra taraftar tepkisini dile getirdi. Ve bu tepkiden sonra bu hafta alınan 3-2'lik muhteşem bir galibiyet. Taraftarın tek kızdığı nokta bu. Galibiyete uzanacak kadar gücümüz varken neden yeniliyoruz ?
Bugünün futbolundan kısa bir özet geçmek istiyorum zira 10. haftada evimizdeki ilk 3 puanı aldık. Takımın bundan sonraki 2 maçıda deplasmanda. Bu maçlarda futbol nasıl olacak ondan sonra gerekirse kişi kişi analiz yapıp bu takımın sorununu bulabiliriz. Bugün kalede hiç güven vermeyen bir oyuncu var, Soner. Kaleye gelen her topu iki hamlede tutması çok kötü yaptığı birkaç bariz hatada var. Kaleci sorunumuz sene başında belliydi fakat kötü olan tarafı bu sorunun hala devam etmesi. Biran önce sağlam bir kalecinin bu takıma gelmesi lazım yoksa çok bedavadan gol yeriz. Ve yine bana göre sahadaki en hırslı, en yetenekli, ruhunu ortaya koyan isim. Tiago! Tiago olmasaydı şu an ne halde olurduk diye düşünmek istemiyorum. Tiago bu takımın bel kemiğidir. Şu takımda Tiago olmasaydı bana göre teker teker dökülürdü tüm oyuncular. Mücadelesi, verdiği paslar, yanlış giden pasları bile koşarak alma çabası tüm övgüleri hakediyor.

9. haftada alınan 11 puanlık kötü bir tablo. Bu takım nereye gidecek merak ediyorum. Önümüzdeki iki hafta zorlu iki deplasman. Diyarbakır ve Giresunspor. Buralardan alınacak seri galibiyetleri bu takımı süperlige taşıyacaktır. Bu iki maçtanda hiç puan çıkaramazsak sonuç nereye varar söylemeye dilim el vermiyor..

1 yorum / sen de yaz !:

kafsinkaf 8 Kasım 2010 19:14  

maçta tv yayını olmadığı için internetten takip etmek zorunda kaldım skorun 2-0 olduğunu görünce tamam dedim ksk kendine dönmeye başladı sonunda ilk galibiyet geliyor baktım 2-1 olmuş sonra bakmaz olaydım 2-2 olmuş bu takım sürekli böyle sözlerine başladım ki Taha imdada yetişti.Bir kerede rahat maç izlet be kafkaf bir kere

ÜST TARAFA DÖN