10 Kasım 2010 Çarşamba

Samsunspor'a Hükümet Desteği

Geçen hafta Alsancak Stadında oynanan Karşıyaka - Samsunspor maçında protokol tribününde yaşanan tatsız olaylar olmuştu. Bu olaylar Samsunsporlu yöneticilerin taraftar olmaya çalışması ve bizim yöneticilerimizin Samsunspor yönetimini bir yönetici gibi durmaya davet etmesinden sonra başladı. İlk yöneticilerimize gelen yumruk daha sonra Samsunlu yöneticilere inen yumruklar derken ortalık gerildi..

İşin asıl boyutu bundan sonra başlıyor işte. Bu olaydan sonra Samsunsporlu yöneticiler tek suçlu Karşıyaka yönetimiymiş gibi karakola suç duyurusunda bulundu. Pek fazla bilgim yok karakolda neler olduğuyla ilgili fakat bugün okuduğum bir haberle bu tatsızlığın nasıl giderileceğini biraz anladım. Fatura yine her zaman olduğu gibi Karşıyaka'ya kesilecek. Samsunspor'a sahip çıkan AKP milletvekilleri federasyona saldırıyı unutmayacaklarını ve gerekenlerin yapılmasını istediğini belirtmiş. Federasyon ise böyle bir olayın üzücü olduğunu ve en kısa sürede Samsunspor hukukunu koruyacaklarını açıklamış.

Sadece şu soruyu sormak istiyorum. Hükümetin spora ve fedarasyona karışmasının tamamiyle yasak olduğu bu ülkede açık açık nasıl oluyorda hükümetin milletvekili federasyona Samsunspor sahipsiz değildir başında biz varız diyebiliyor ? Böyle bir cümleden sonra zaten federasyonun bizim lehimize karar vermesinin hiç ihtimali kalmadığını anlıyoruz. TFF Başkanı Mahmut Özgener gerçekten Samsunlu milletvekilin dediği gibi en kısa sürede bu olayı halledeceğiz mi dedi yoksa sayın vekilim futbol bizim kontrolümüzde eğer ceza alınacak bir durum olursa biz gereğini yaparız siz futbola karışmayın siyasetinizi yapın diyebilildi mi ?

Futbola siyaseti karıştırmayı bırakın artık.. Yıllardır hiçbir siyasi kimliği bulunmayan fakat siyasi kimliği olan camialardan daha sağlam olarak görüşünü belli eden Karşıyaka camiasının siyaseti futbola karıştıranlardan çektiği yeter. Bu olayın sürekli takipçisi olarak kalacağız ve çıkacak kararı merakla bekleyeceğiz. Bakalım sonuç ne olacak..

1 yorum / sen de yaz !:

Anıl Kıral 12 Kasım 2010 07:50  

Ve bir maç saha kapatma cezası aldık.. Biz demiştik..

ÜST TARAFA DÖN