22 Kasım 2010 Pazartesi

TFF ve Özgener KSK'yi Kolluyor !

Başlığı yanlış okumadınız. Biz bu deli zırvasını şu ana kadar çok duyduk. En son Samsun maçında protokol tribününde çıkan kavga yüzünden cezayı tüm taraflara kestiler. Bu kez ne yaptık derken bir baktık ki yöneticilerin kavgası saha içi olaylar olarak rapor edilmiş. Akp Samsun milletvekilinin de devreye girmesiyle biletimiz kesildi.

İsyan ettik . İtiraz ettik neye yarar. Başka takımların taraftarları sahaya girsin ve futbolcuları kovalasın sadece para cezası !!! Bizim yöneticiler kavga ettiği, tribünlerle alakası olmayan bir olay dolayısıyla tarafsız bir sahaya sürülme. Yöneticilere cezayı verirsin ama bunda tüm taraftarların günahı ne ? Başkaları gibi sahaya inip futbolcu kovalayalım ve sadece para cezasıyla yırtalım mı işin doğrusu ? Ne kadar bu tarz olayları tasvip etmesem de birilerine para cezası verirken , bize tekrardan en ağır cezayı verirsiniz.

Örneklerde de görüldüğü gibi Mahmut Özgener başkanlığındaki TFF bizi bu ceza olaylarında çok koruyor.

Şimdi gelelim komedinin 2. perdesine. Tarafsız sahanın neresi olarak açıklanacağını beklememiz ve sonunda "yok artık bu kadar da olmaz" dedirtecek ölçüde çıkan saçma karar. Bütün Ege Bölgesini düşündük. Yok Çanakkale olur. Yok Manisa'da olsa ne güzel yarım saatte gidilir. Balıkesir kesin kardeşim. Aydın olsun. 100 km ideal. Hem Aydın Denizli'ye de ideal diye düşünürken centilmenlik ruhumuz kabarmıştı. Herhalde bizim bu kadar Fair Play düşkünü halimizi bir yerlerden duymuş olan TFF yöneticileri hazır bu halimizi yakalamışken öyle bir yer seçti ki birçok kişi istemeden küfrü basıverdi. Dahiyane bir fikir. Karşıyaka - Denizli tarafsız sahada oynanması gereken maç Muğla'da. Rakip takımın şehrine daha yakın bir seçim.

Fikir edinmek isteyen arkadaşlar lütfen şekil 1.a 'da bulunan Ege Bölgesi haritasına bir göz gezdirsinler.



Şimdi de gelelim yol bilgisine ;

İzmir-Muğla arası 229 km
Denizli-Muğla arası 145 km

İzmir-Denizli arası 224 km

Gördüğünüz gibi Mahmut Özgener federasyonu sağolsunlar bizleri çok seviyor , sayıyor ve kol kanat geriyor. Ne zaman bir derdimiz olsa bire bin katıyorlar ama Özgener KSK'yi ve Altay'ı kolluyor söylemlerini bizler daha çok duyacağız. Bundan da adım gibi eminim. Sevme bizi Özgener sevme !!!

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN