9 Aralık 2010 Perşembe

7. Adam Olmak İçin

Blogda normalde haftasonu oynayacağımız maçlarla ilgili önceden pek haber girmemeye çalışıyorum - bazı maç analizleri hariç - fakat bu maç için birleşmemiz, kenetlenmemiz şart. Neden mi bu maç ?
Karşıyaka voleybol takımı bu sezon başında maddi yetersizlikten dolayı kapatılacaktı. Bu şubenin kapanmasına hiçbir Karşıyakalı razı olmadı. 3 ay boyunca hayatını yeşil kırmızı yaşamış insanlar bu şubenin kapanmaması için gece gündüz uğraştılar. Maddi destek onlara koymadı fakat manevi olarak çok yoruldular. 3 ay boyunca sadece bu işler için uğraştılar. Onlar Karşıyaka'nın Spor Kulübü adını yaşatmak istediler.. Bizler için, bizim insanlara karşı " Biz Spor Kulübüyüz ! " diye övünmelerimiz için uğraştılar.. Yüzlerce kişi voleybol takımı çalışsın diye cebindeki parasını ortaya koydu. Üçer beşer hepimizin ortaya koyduklarıyla oluştu bu takım. Bu takım bizim takımımız..

Daha kısa bir zaman öncesine kadar sadece yaşamak, varolmak için uğraştığımız voleybol takımımız bu pazar günü savaşmaya çıkıyor.. Bizim Karşıyakalılığımızı koruyan insanlar için, o büyük Karşıyakalı kimliğimiz için, Türkiye'de yaşayan bir kaç spor kulübünden birisi olduğumuz için bu savaşa ortak olup sende kızlarımızın yanında 7. adam olmak istemez misin ? Umutlarımızı birleştirip güzel düşlerde buluşmak için 12 Aralık Pazar günü saat 17:30'da Arena'ya..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN