13 Aralık 2010 Pazartesi

Savaşçı Sultanlarımız

Geçen gün bir yazı okudum sizinle paylaşmak istedim.. Voleybolun nasıl ayakta durduğunu, şubeden birisinin voleybol oyunumuza nasıl baktığını anlatan birinci ağızdan bir yazı.. Bu iş için ne kadar uğraştıklarını, neden onlara bu kulübün savaşçısı dediğimizi anlamanız bu yazıyla çok daha kolay olacaktır. Voleybol şubemiz yaptıklarınız ve yapacaklarınız için teşekkür ederiz. Bu camia sizinle gurur duyuyor.. Noktası noktası, virgülü virgülüne Müjdat Bilgiç'in ağzından Karşıyaka - Beşiktaş maçı sonrası o güzel voleybol yazısı..

Hafta boyunca şube olarak müthiş bir çaba gösterdik. Fransız oyuncumuzu çok uzun süredir almak istiyorduk. Önce maddi konuları aşmak gerekti. Bu anlamda İzka destek verdi, birçok kaynak yaratıldı ve bu oyuncumuz için gerekli maddi olanak sağlandı ancak işlemlerin uzamasından dolayı sadece maçı izleyebildi. Bunun dışında maddi konuları aşabilirsek bir yerli daha almak için çabalıyoruz.
Bu şartlarla maça çıktık. Rakibimizin bütçesi bizden çok daha yüksek. Pasörleri eski oyuncumuz Pelin. Bu bile bize bir fikir verecektir. Ancak bizler şube yönetimi ve oyuncular olarak bir haftadır bu maça çok çok önem verip kazanacağımıza inandık. Önce gençler sonra A takım ( ki 4 oyuncumuz 2 takımda da oynadı. Pelin ve Gizem toplam 9 set oynamak zorunda kaldı) müthiş bir hırs ile oynadı.
Bazı yerlerde Voleybol şubenin kaynak yaratmadığı dedikoduları yapıldı. Şu an yarattığımız kaynak yola çıkarken düşündüğümüzün bile çok üstünde. Yabancısız oynayalım yine de oynayalım dedik, 3.yabancımız bile geldi. 20 bin Euro 3.yabancı parasını federasyon istiyor. Bu bile bir ipucu olacaktır.
Yine bazı kişiler şartlarımızı unutup yok formanızın rengi şu yok set alacakmısınız gibi yorumları sitelerimize yazdılar. Bunları kulak tıkadık ve bu maça motive olduk. Kızlarımız inanılmaz bir mücadele verdi. Bizler tribünde onlara 2 maç 9 set destek olduk. Taraftar tribünde yerini alınca kızlar daha da hırslandı. İlk seti verdik, 2 set alıp 2-1 yaptık.
4.set başa baş giderken hakemler öyle 2 hata yaptı ki o sayılarla öne geçecek ve maçı alacakken seti kaybettik. Son set yine dışardaki bir topu içerde verdi. Resmen hakem bizi yaktı.
Ancak çok net söylüyorum ki biz bugün kazanan taraftık.
Önce kızların inancını kazandık. Çok güçlü bir rakibe kök söktürmenin morali vardı hepsinde.
Sonra gelen taraftarın helal olsun demesini kazandık. 3 hafta sonra bu takım taraftarıyla Ankaragücüne set vermeden kazanacak. İşte biz Ankaragücü maçını bugünden kazandık.
Arena da destek olan tüm Karşıyakalılara teşekkürler.
Maçın yıldızı Duşka'yı oynatabilmek için verdiğimiz çaba da bize büyük destek olan Bülent Zeren'e teşekkürler.
18 yaş ortalaması olan ama aslan gibi yüreği olan kızlarımıza teşekkürler.

Ha ilginç bir not. Maç başladıktan sonra bilet gişesi kapandıktan sonra gelen BJK lileri salona almadık. Bu da çok hoşuma gitti. Burası Karşıyaka idi. Bizim evimiz.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN