19 Aralık 2010 Pazar

Yazar Kadrosuna Transfer

Hep birlikte daha güçlüyüz diyoruz sürekli. Bugünlerde şöyle bir özeleştiri yaptık ve bu cümleye uymadığımızı farkettik. 3 kişilik yazar kadromuzla yolun başından beri devam ediyoruz. Ne eksiğimiz oldu, ne fazlamız. Bu blogda sürekli biz konuştuk sizler dinlediniz, belki bazen yorum yaparak lafımızı balla böldünüz muhabbete dahil oldunuz..

Fakat Anlayamazsınız Blog artık taraftarının düşüncesine, sesine yer vermek istiyor. Artık sizlerinde yazılarınızı, görüşlerinizi bu blogda yayınlamak istiyoruz. Zaten bugüne kadar birkaç kişiden bu blogda yazmak istediğine dair mailler almıştık fakat malesef değerlendiremedik. En azından kendimizi değerlendirecek kadar iyi yazar olarak görmüyorduk. Yazmaya başlamamızın üstünden 1 sene geçtikten sonra artık bu bloga yeni birilerinin katılmasını istedik..

Yazdığınız yazıları anlayamazsiniz@hotmail.com.tr mail adresine yollayın. Her hafta beğendiğimiz bir yazıyı burada yayınlayalım. Bir bakmışsınız sizinde isminiz yazarlar kısmında yazmış çok mu uzak ? Yazılarınızı bekliyoruz..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN