20 Aralık 2010 Pazartesi

Yazıklar Olsun

Evet artık duymayanınız kalmamıştır. Kaldıysa da birkaç saate öğrenirsiniz. Nasıl ifade ederseniz size kalmış çünkü benim bu rezillik , acemilik için söylediklerim kızgınlığımla birleşince pek yazılcak kelimeler olmuyor.

Çok üzgünüm , şaşkınım. Bir takımın kaderiyle bu derece basit nasıl oynanır diye düşünüyorum. Sen ki 100. yılına yaklaşırken ,yıl olmuş 2010'da yaptığın aptalca işlere bak.

İki oyuncumuzda yasaklı madde çıktı. O iki oyuncumuzun hatası sadece kendilerine " Alın Almanya'dan vitamin getirdim. Temiz , sorun yok " diye verilen vitamini içmelerinin cahilliği . O ilacı getiren , takımda neler olduğunu bilmeyen , etkisi olmayan bir teknik heyet , yöneticiler ve artık futbol şubede kim varsa hepsi suçlu. Nasıl olur da böyle bir rezilliğe göz yumarsınız ? Bu kadar mı işten anlamıyorsunuz ? Bu kadar mı takım üzerinde etkiniz yok ? Bir tane tecrübeli futbolcu diye takımda bulunan oyuncuya sonsuz güven de ne demektir ? Oraya futboldan azcık anlayan bir çocuğu koysan ; ilacın içeriğine bakar. İnternette yasaklı maddeleri araştırır ve karşılaştırır. Yani bu kadar bir işi de mi yapamıyorsunuz ? Bu teknoloji devrinde 1mbps'lik hızda pahalıya kullandığımız internetle bile bu işi çabucak görürdünüz.

Bizler takım düzelecek , iyi bir kadromuz var. Bu lig daha bitmedi derken düştüğümüz duruma bak.

Herkes Bergamalı diye eski başkanımıza takmıştı ama şu son 6 ayda yaşadıklarımızın kesinlikle önceki dönemde yakınından bile geçmemiştik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN