13 Şubat 2011 Pazar

Küme Düşecekleri Kurtarmaya Devam

Nereden başlasak, ne desek boş. Takımınız küme mi düşüyor? Gelin Karşıyaka'yı yenin yolunuza devam edin.. Lig galibi olan Rize'yi yen, geçen hafta Akhisar deplasmanından galip dön, bu hafta gel lig sonuncusundan zorla beraberlik koparmış takım Altay'a yenil. Şaka gibi bir durum gerçekten. Geçen sene de aynılarını yaşadık ama bunun. Ligde kim küme düşecek gibi olduysa bizi yendiler, yollarına devam ettiler, ligde kaldılar..

Futbolcuları tek tek yazmaya gerek bile duymuyorum artık. Sadece bir kaç oyuncuya değinmek istiyorum. Önceki yazılarımı okuyan arkadaşlar varsa Tiago'yu ne kadar çok sevdiğimi, bu takımın tek adam gibi adamı Tiago dediğim yazılarımı bilir. Kimse kusura bakmasın, her dediğimi geri alıyorum. İlk yarıda Altay maçında oynamadı tamam dedik şanssızlıktır, o gün gününde değildir. Ama bugün resmen bile bile topu Altay'a hediye etti. Tamam bir takımı seviyor olabilirsin ki Tiago Altay'da gerçekten Altaylıydı buna sözüm yok ama sen profosyonel futbolcu lisansı aldıysan biraz o lisansa saygın olsun saygılı oyna.

Erçağ ve Kıvanç bana göre maçın en hırslı isimlerindendi. Kişisel görüşümdür Kıvancı pek beğenmem. Futboldan çok gece hayatıyla ünlü bir futbolcu oldu artık neredeyse. Fakat bu maç gerçekten oynadı en azından sahaya girdiğini hissettirdi bize. Erçağ'da aynı şekilde koştu etti, yapamadı ama en azından yapmak istedi. Oyuncu değişikliğinde bile o kadar hızlı koşturması bugün galibiyeti istediğinin bir göstergesidir..

Ama işte denilen atasözü doğruymuş. Balık baştan kokar. Sen bu takımda hala saçma sapan isimleri ilk 11 çıkarırsan sonuç bu olur işte. Nasıl göremiyorsun oynamayan isimleri. Biliyorum haftaya bu kadar kötü, hırssız bir futbola rağmen yine aynı 11 çıkacak sahaya. Ama bundan sonra taraftar bu kadar inançlı olacak mı orası tartışılır işte.

Tribün bakımından güzel bir gündü.. Takip edenler bilir sabahtan itibaren pankartlar boyadık, sürekli twitter'a yazdık her şeyi fotoğraflarla birlikte. Güzel tribün yaptık fakat golü yedikten sonra biraz söndük. Kapalı neredeyse doluydu sadece bir kaç yer eksikti o eksikliklerde kale arkasındaki insanlardı zaten. Altay tribünleri iyiydi fakat çok azdı. En fazla 2 bin taraftar ya vardı ya yoktu. Maç boyunca güzel destek verdiler fakat her maç olduğu gibi son dakikalarda yine bize küfür etmeleri hiç yakışmadı. Olmasaydı daha güzel bir tribün olabilirdi..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN