27 Şubat 2011 Pazar

Uzun Süreden Sonra Galibiyet

Uzun süredir Alsancak'ta maç kazanamıyorduk. Hatta bu sene Alsancak stadında toplam 2-3 gole sevindiğimi hatırlıyorum. Bugün Kartalspor maçında aldığımız galibiyet ile altın gibi bir 3 puana sahip olduk. İlk iki gibi bir ihtimal artık kalmasada şu dakikadan sonra belki Play-Off diyebiliriz bu takım için.. Fakat eksiklerimiz çok fazla, kapatılması gerekir..
Reha Kapsal geldi ve ilk çıktığı maçta galibiyeti aldı. Fakat bugün sahada sadece futbolcuları izletseler, teknik direktör kim deseler direk Reha Kapsal derdim. Aynı 2 sezon önceki gibi oynuyoruz. Dakika 80'e kadar defansif 80'den sonra son dakikalarda attık atamadık, atamadık mağlubiyeti aldık şeklindeyiz. Bu takıma bence oynatılabilecek en güzel taktikte bu şu anda. Ne kadar açılırsak açılalım gol atamadık önceki maçlarda, en azından defansif oynayıp yenilmiyoruz, bir de üzerine 1 gol attık mı güzel bir 3 puan sahibi oluyoruz..

Reha Kapsal'ın disipliniyle futbolcular değişecektir bence. Bugün Erçağ kurtarıcı olarak yine oyuna girdi ve önceki maçlara göre biraz daha iyiydi. Açtığı ortalarla en azından düşündüğü şeyleri yaptı. Okan geçen sene Nisan ayında atmıştı en son golü bugün aradan geçen çok uzun bir zamandan sonra ağları havalandırdı..

Şimdilik fazla bir şey yazmak istemiyorum. 4 maç mağlubiyet alıp, 1 maçta 3 puan alıp umutlanacak kadar inancım kalmadı çünkü bu takıma. Eğer haftaya Boluspor'u ondan 2 hafta sonrada Adanaspor'u yenersek o zaman bol bol konuşur, tartışmamızı yaparız..

1 yorum / sen de yaz !:

Oğulcan Turhanlar 27 Şubat 2011 22:31  

Reha kapsal erçağı muhteşem kullanabilen bir teknik adam. Ayrıca Karşıyaka'yı gerçekten seven bir hoca.Umarım değeri bilinir..

ÜST TARAFA DÖN