1 Mart 2011 Salı

Avrupa'da Çeyrek Final !

Basketbol Karşıyakadır diye boşuna söylemiyoruz.. Bugün Dexia karşısında aldığımız galibiyet ile EuroChallenge Cup Çeyrek Final'e yükselmiş bulunuyoruz.. Bu formayı gerçekten terleten insanlarla, Karşıyaka ruhu olan insanlarla, 14 sene sonra bize 86-87 ruhunu yaşatan insanlarla Avrupa yolunda emin adımlarla yürümenin çok zor olmadığı görmüş olsun. Biz Karşıyakalıyız önemli olan inanmamız, sonrası teferruattan ibarettir.
Evimizde Antwerp'e kolay bir galibiyet vermeseydik şu anda biraz daha rahat çeyrek final yaşayacaktık. Fakat Antwerp'e verdiğimiz maç ile 2. olarak çıkıyoruz çeyrek finale ve rakibimiz zorlu Rus ekibi. 22 ve 24 Mart tarihinde yapılacak maçlarda bize düşen sadece bu çocuklara sonuna kadar destek verip, onların yanında olmak. Biz istedikten sonra başaramayacağımız şey yoktur. Basketbol takımımız bu kadar iyiye giderken, bize rakip olan insanların daha bir basketbol kulübü bile yok. Karşıyaka halkı artık bunu anlasın ve ne kadar şanlı bir kulüp olduğumuzun farkına varıp o salonu tıka basa dolduralım çeyrek final maçında..

Takımı bu akşam izledim. Çok basit hatalar yapıyoruz tek sorunumuz bu. Furkan oyuna döndü ve ilk kez izleme fırsatı buldum biraz ağırlaşmış, üzerindeki toprağı daha atamamış gibiydi. Fakat yaşadığı şeyler kolay olmadığı için bunu anlayışla karşılamak lazım. Eski haline döneceğinden ben eminim. Holston bugün yine harikalar yarattı. Fransız spikerin Holston oyuna girdiğinde " Oww " diyerek üzülmesinden bile bunu anlamamız mümkün..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN