24 Mart 2011 Perşembe

Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor !

Bugün Avrupa'da Türkiyeyi temsil eden tek Türk takımı Karşıyakamız da Avrupa'ya veda etmiş bulunuyor. Muhteşem heyecan yaşatan, çevremizde bize gururla, onurla, kıskançlıkla bakılmasını sağlayan takımımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. EuroChallenge'a ilk başladığımız andan itibaren yüreğiyle oynayan, Karşıyakalılık ruhuyla oynayan herkese sonsuz saygılar, size çok teşekkür ederiz bize böylesine güzel anlar yaşattığınız için..

Şimdi küçük bir EuroChallenge değerlendirmesi yapalım. Nereden başlasam bilmiyorum ama ilk söyleyeceğim şey Antwrep'e içeride yenilip liderliği kaptırdığımıza yanalım sadece. Belki de o güçsüz takımı, fark atacağımız takımı yenseydik şu anda FinalFour'a kalmış, şampiyonluğu erkenden kutlamaya başlamıştık. Yenildiğimiz hiçbir maçı karşı takım kazanmadı, biz verdik. İstesek şu anda şampiyon olmaya aday 4 takım arasından en güçlü takım olurduk fakat tecrübesizliğimiz bizi böyle bir ünvandan alıkoydu..
Çok çalıştık ama olmadı. Tecrübesiz bir takım ilk defa bu kadar yükselmişken ondan Avrupa Şampiyonluğu beklemek belki de bencillikti ama neden olmasın, Karşıyakalıydık. Çok şey bekledik ama sonuç ne olursa olsun onlara sahip çıkacağımızın farkındaydılar. Tecrübe kazandık evet ama seneye bu takımdan kimler gidecek, kimler kalacak belli bile değil şu anda, umarım bu tecrübeli isimlerle yolumuza devam ederiz..

Tabi gitmesini dilediğim bir kaç kişi var. Öncelikle bence Holston ve büyük hayalkırıklığı Osiris ile yollarımızı ayırmamız lazım. Holston ligde iyiydi belki de ama biraz güçlü takıma karşı ne kadar kötü oynanabilir bu kupada öğrendik. Petersburg maçını 20-21 şut denemesinden bir tanesini bile sokamayarak tamamlamış, sadece serbest atışlardan 3 sayısı bulunan bir oyuncu oldu. Osiris ise Petersburg maçları boyunca 4 sayı 9 foul ile takıma hiç yarar sağlayamamış bir oyuncu. Evet basketbol bazen istatistik işi değil ama bu iki isim takıma hiçbir şey katamadı bu kupada. Kişisel görüşümdür.

Diyecek bir şey yok. Türkiye olarak kalbimiz bu akşam Karşıyaka ile attı ama olmadı başaramadık..
Ne demiştik Arena'da.. Sen şampiyon olmasan da, kupaları almasan da, seviyoruz işte var mı diyeceğin..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN