15 Mayıs 2011 Pazar

Hiçbir Şey Bil(e)memek

Uzun süredir malesef bloga yazı yazamıyorum. Aslında uzun süredir Karşıyaka'yı bile takip edemiyorum. Kimlerle oynadığımızı bilmeden , maçların özetlerini bile izleyemeden günler geçiyor.

Önceden de uzun süre maçlardan koptuğum anlar olmuştu ama hiçbir zaman böyle değildi. Sonuçta gidemesem de olan bitenden haberim oluyordu. Şimdi ise puan tablosunu görebilirsem , maç skorunu birkaç gün sonra öğrenebilirsem ne mutlu bana.

Hep düşünmüşüzdür. Maçlara gitmeyi , bırakın gitmeyi takip etmeyi bırakan kişilerin hayatları nasıldır diye. Acaba hiç mi eksiklik hissetmiyorlar diye çok söylemişizdir. Belki size garip gelebilir ama hayat her türlü devam ediyormuş. Güneş yine doğuyormuş. Akşamına inat eder gibi tekrardan batıyormuş.Kıştan sonra bahar geliyormuş. Müzmin aşık arkadaşının yine nasıl aşık olduğunu anlatıp senin kafanı şişirmesini dinliyormuşsun ve sonra bir bakmışsın Karşıyaka yine süper lige çıkamıyor. Yine benim duymadığım ama söylendiğine emin olduğum bir sürü mazeret ve yine en çok üzülen , kahrolan vefakar taraftarlar. Olsun yine çıkamayalım. Boşuna şampiyon olasın diye sevmedik demiyoruz ama Karşıyaka'nın da bu taraftara borçlu olduğu birçok konu olduğunu düşünüyorum. Tabii o konu apayrı bir mevzu bahis.

Derseniz ki özlemedin mi Karşıyaka'yı !!! Hem de nasıl derim. Kıymetini bilin ...

An itibariyle en azından lig bitiyor. Umutlar her zamanki gibi seneye. Bana kalan haz ise ; çok az takip edebilsem de , maçlara gidemesem de hangi takımlısın dediklerinde gururla KARŞIYAKALI olduğumu söylemek.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN