1 Mayıs 2011 Pazar

Uzun Süreden Sonra Başlangıç !

Çok uzun süredir sizinle olamıyorduk. En son yazımızı 28 Mart 2011'de yazmışız. Bu günden itibaren tekrar eskisi gibi en geç 2 günde 1 kaliteli yazılar girerek sizlerle birlikte olacağız. Umarım eski zamanlardaki gibi bizi takip etmeye devam edersiniz.

Yazmadığımız bu son 1 ay içinde Karşıyaka camiasında neler değişti ? Futbol şubemiz 100.yıla girerken bizim Bank Asya'da kalmamızı doğru buldu. Bank Asya'da bir Karşıyaka izleyeceğiz 100.yıl ve umarım doğru bir yönetimle o sene şampiyon olup süperlige çıkacağız. Tiago seneye biz de kalacak mı bilmiyorum fakat en çok aklıma takılan isim Mustafa Sevgi. Mustafa Sevgi umarım bir an önce affedilir ve takıma geri döner çünkü böyle bir oyuncuya gerçekten çok ihtiyacımız olacak. Takıma çok güzel yararı olan bir isim. Okan Öztürk'ün bence futbolu bırakması lazım artık..

Voleybol şubemiz küme düştü. Fakat ne kadar küme düşerlerse düşsünler ayakta alkışlanacak bir şubeydi voleybol şubemiz. Keşke her şubemiz küme düşse de her şubemiz böyle Karşıyakalı olabilse. Tek başlarına, ceplerinden verdikleri paralardan ve taraftardan başka hiç bir kaynağı olmayan bu yönetim tek başına savaştı bütün bir sezon boyunca. Her türlü zorluğu aştı ama 24 senedir düşmeyen Karşıyakayı düşürmekten kurtaramadılar. Ne olursa olsun bu onurlu, başı dik başarınız için tebrikler!

Basketbol'da şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz. Neden bilmiyorum, bu sene şampiyon olmamız o kadar hayal gibi gelmiyor bana. Play-Off'larda doğru eşleşmelerle, taraftar desteğiyle olmayacak şey yok. Alper Saruhan çok ama çok beğendiğim bir oyun sergiliyor son haftalarda. Muhteşem bir Karşıyakalı oldu. Oyuna çok güzel asılıyor, umarım bu performansı böyle devam eder ve seneye kurulacak kadro da forma sahibi olur.

Şimdilik böyle küçük bir yazıyla giriş yapayım dedim, eski günlerimize dönme zamanı..

1 yorum / sen de yaz !:

hasanerdem 1 Mayıs 2011 16:24  

başlayalım yavaştan, vakittir...

ÜST TARAFA DÖN