8 Haziran 2011 Çarşamba

100.Yıl'da Transfer Sessizliği

Yoğun sınav çalışmalarımdan dolayı yazamıyordum, artık sınava 10 gün kaldı ve eski Anlayamazsınız Blog zamanlarına dönmemizin tam zamanıdır diyerek eskisi gibi aktif olacağımızı buradan bildirmiş olayım..

100.Yılını kutlamak üzere olan bir Karşıyaka var.. Fakat 100.yıla hazırlıklı olan ne yönetim görebiliyoruz, ne kulüpte bir hareket görebiliyoruz. 100.yıla tek hazırlanan bu kulübün tek gerçeği olan taraftar gibi gözüküyor yine. Futbolda yanımıza ezeli rakibimiz gelmişken ve bu rakiple seneler sonra 100.yılımızda maç yapacakken bu maçı kaybetme gibi bir şansımızın olmadığının farkına varılması gerek. Bizler bu sene mutlu olmak istiyoruz, bu sene süper lige çıkmak istiyoruz. Bize 100. yılımızda bu mutluluğu veremeyecekseniz şimdi bırakın ve gidin.
Şu ana kadar futbolda 3 transfer basketbolda ise 1 transferimiz belli oldu. Yaklaşık 1 saat önce aldığım haberi de burada söyleyeyim basketbolcumuz Ryan Toolson Aliağa Petkim'e gitti, bu sezon orada oynayacak. Futbolda 3 oyuncu ile anlaşmış durumdayız. Bu 3 oyuncu da güzel oyuncular fakat transferlerin arkası gelmeyecekse almamızın hiç bir işe yaramayacağı oyuncular..
Ferdi Elmas: 1985 Amsterdam Doğumlu. Rizesporda forma giydikten sonra görevini Galatarasay da sürdürmüş. Geçtiğimiz sezon Karabükte forma giyiyordu.Orta Sahada görev yapıyor.. 
Ufukhan Bayraktar: 1986 Trabzon Doğumlu. Defansta görev yapıyor. 1. 81 boyunda. Trabzonsporda yetişti. Denizli ve Antep te Kiralık olarak forma giydi. Daha sonrasında Manisa, Rize, Konya ve Altay takımlarında görev yaptı… 
Özgür Bayer: 1979 Balıkesir doğumlu. 1.84 boyunda ve defansta görev yapıyor. Özgür S.lig ve Bankasya da bir çok takımda görev yaptı. En son Boluda forma giyiyordu…
Basketbolda ise dün akşam, geçen senenin EuroChallenge MVP'si Goran Ikonic. İstaitstikleri vasat bir durumda olan bu sporcunun takıma ne türlü katkısı olacağını da diğer transferler bittiğinde tekrar değerlendiririz..

Karşıyaka'da kampa aşağı yukarı sadece 20 gün kala transferler bunlar. Bakalım bu sezon bizi neler bekliyor..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN