18 Ekim 2011 Salı

Stat Yoksa Oy Yok !

Yıllardır kandırılıyoruz, daha doğrusu kandırdıklarını sanıyorlar.. Her seçimden önce bu sefer stat yapıyoruz cümleleriyle uyutulmaya çalışıyoruz.. Siz sanıyor musunuz ki Karşıyakalı bu cümlelerle uyur ? Bu kez ok yaydan çıktı, artık stat ya yapılacak ya da Karşıyakalı oyunu kullanırken tüm belediyeye toptan kırmızı kartı gösterecek. Yaptığınız her şey yasalara uygunmuş gibi, tüm planlamalar ilkelerinizle bağdaşıyormuş gibi davranmayı bırakın artık. Binlerce dönüm araziye binaları yaparken cebinize giren paralar yüzünden her projeye olur dediniz. Bugün, 100 yıllık spor kulübü için yapılacak olan stata olmaz diyorsunuz. Koskoca semtte kentin nefes alacağı tek yeşil alan bizim statımız için olacak arazi mi ? Buca'da stat yapılırken kent nefes alsın denmemişti ama. Üstelik Buca gibi bir yerde daha çok yeşilliğe ihtiyaç olmasına rağmen.. Semtin her tarafı yeşillik içindeyken bu saçma sapan bahaneleri önümüze neden koyuyorsunuz ?

Bu stadın buraya kurulması çok büyük gelir kaynağı demek.. Ulaşım yolundan çok kolay bir stat. Çevresine yapılabilecek olan alışveriş merkeziyle daha da merkezi bir yer haline gelebilir. Oradaki tüm esnaf canlanır. Binlerce dolar maddi gelir kaynağı olur herkes için. Ama bunu düşünen bir belediyemiz yok malesef. Çünkü semtin yararından çok kendi yararını düşünen insanlar var malesef. Ama bu günden sonra Karşıyaka'da her zaman stada karşı çıkan insanlar olarak anılacağınızı unutmayın. Şu an statın önüne taş koyuyorsunuz ama Karşıyaka seçimlerde size gerekli cevabı verecektir. Seçimlerden sonra oturup o belediye binasının önüne bakarsınız ancak, stad yapıldığında da kapısından girmezseniz seviniriz. Herkes unut, Karşıyaka unutmaz bunu da unutmayın!

2 yorum / sen de yaz !:

Adsız 18 Ekim 2011 17:02  

Gerekirse siyasi görüşüme en zıt adaya atacağım stadı engelleyenlere oy atmayacağım.

Adsız 18 Ekim 2011 21:01  

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNE ait olan Selçuk YAŞAR tesislerindeki 4 adet halı sahamızı raylı sistem için belediyeye BEDAVA verdik.O ZAMAN KEŞKE TAKOZ KOYSAYMIŞIZ.Nankörsünüz sayın başkan.

ÜST TARAFA DÖN