24 Kasım 2011 Perşembe

Değerini Bilerek Oyna

Olmuyor, yapamıyorsunuz. Başaramadınız! Bir kulübü en önemli yılında bir üst lige çıkaracaktınız elinize, gözünüze bulaştırdınız. Bizi rezil ettiniz! Bizimle dalga geçer gibi futbol oynattınız sahada. 1 trilyona aldığınız adamı ilk 18'e almadınız, sonra paramız yok dediniz. Reha hoca'nın yanlış oynadığı futbolu şu anda Mustafa hoca'nın düzeltmesi gerekiyordu fakat hiç düzeltecek gibi durmuyor. Aynı tas aynı hamam oynamaya devam ediyoruz. Yine 3 ön libero ile sahaya çıkıyoruz, yine sahadaki 11 isimden en az 6 isim gereksiz, bal yapmayan arı kıvamında oyuncular..
Özgür Volkan bu takımda ne iş yapar ? Ne defanstan top alır oyun kurar, ne top sürer adam geçer, ne pas verir gol olur. Tek yaptığı şey topu alıp, rakip takıma hediye etmesi. Verdiği yanlış paslarla, rakiplerini çalımlamak isterken kaptırdığı toplarla ünlü bir isimden bu takıma faydası için ne bekliyoruz ? Peki ya Ahmet Burak Solakel. Adamın futbolla alakası olmadığını bilmek için futbol bilmek gerekmiyor bile. Hiç bilmeyen birisini getir bu takımın başına defansın görevi adam geçirmemektir diyecek. Ahmet ne yapıyor, nerede bir adam üzerine yürüse kenara çekiliyor, geçişe izin veriyor. Kusura bakmayın Ahmet bu takımda futbolcuysa biz zaten süperligi hedefleyecek en son takımız bu ligde. Ufukhan Bayraktar nasıl olurda bu kadar yeteneksizin olduğu bir takımda ilk 11 çıkamaz ? Bu takımdan gitmemesi gereken 3-4 isim varsa birisi de Ufukhan'dır heralde. Gitmek demişken, sanıyorum Adiyiah'ta devre arasında gidiyor. Yani 1 trilyon verdiğimiz adam tek bir gol atmadan, toplam en fazla 200-250 dakika süre alarak ülkesine dönüyor. 1 trilyon paramızı çok güzel kullandığı için yönetime bir teşekkür daha! Recep Öztürk'ün bugün yediğimiz gollerde sadece 2. gol de ufak bir hatası var. Diğer tüm goller defans hatasıydı. O yüzden Recep'e bir şey demek yanlış olur, zaten Necati gibi birisinden sonra Recep'e laf etmek ayıp olur heralde..

Bir senemizi daha çöpe attık. Bu dakikadan sonra ilk 6 şansımız da bitti. Ortalama bir sezon gibi 10. veya 11. bitiririz bu sezonu. Tabi eğer işler böyle gitmeye devam ederse, bu saçma futbola birisi dur demezse 100. yılımızda küme düşmeye kadar da yolumuz var..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN