5 Şubat 2012 Pazar

Karşıyaka Geliyor!

Sezon başladı.. İlk maçı hatırlıyorum, Adanaspor. Top yapamayan, top süremeyen, şut çekemeyen bir Karşıyaka. Reha Kapsal kulübede, sadece eli kolu bağlı. Taraftarlar gergin. Ardından gelen mağlubiyetler.. Bir tek Göztepe beraberliği için sevinen taraftar.. Sene başındaki gümbür gümbür geliyoruz seslerinden sonra geriye kalan sadece kuru bir sessizlik. Her maça giderken mutsuzluk, umutsuzluk.. Ama yine her maç gırtlaklarını yıkana kadar bağıran bir taraftar grubu.. Biliyoruz, bir yerde bir şeyler değişecek. Ama sadece bekliyoruz, elimizden başka bir şey gelmiyor..

100. yılımızda bunu mu yaşayacaktık soruları.. Neydik, neler düşündük, ne olduk.. Takım kötü, tribün umutsuz, camia sessiz. Ama bir şeyler oldu. Reha Kapsal gitti, bir kaç ek transfer geldi.. Antremanlarda yepyeni bir takım havası. Teknik kulübede bu takımı en iyi yere getirmeye çalışan bir Bank Asya hocası Mustafa Uğur. Kalede Bülent. Forvette Şabanımız. Sağ tarafta durdurulamayan bir Agbetu. Top geçirmeyen, topu bırakın adam geçirmeyen bir Taha. Oturmuş bir defansta arkamıza bakmamıza bile gerek bırakmayan güvenilir isim Ufukhan. İlk yarıdaki kötü topuyla alakası olmayan, kaliteli bir Ahmet Burak. Yepyeni, kaliteli bir transfer Oliver. Bu lige 3-4 gömlek büyük olan, bu ligin en büyük top cambazlarından birisi Bülent Kocabey. Ve o isim. Büyük Karşıyakalı, büyük topçu Cihan! Bu isimler sahadayken tribünler nasıl? Her maça coşkuyla giden, tribünde bağırırken, sokaklarda, parklarda içerken yüzü gülen bir taraftar! Büyüklüğünü hissettiğimiz o taraftar grubumuz Çarşı yine tribünde..

İkinci yarı başlıyor. Antep'te yenebileceğimiz, çok iyi top oynadığımız maçta zemin yüzünden alınan kötü bir beraberlik. Daha sonrası ne mi? Adanaspor, Göztepe, Elazığ karşımızda duramıyor. Takım öyle bir özgüvenle oynmaya başlıyor ki karşımızdaki rakipler kendi yarı sahalarından çıkamıyorlar. Hep bastırıyoruz, hep gol atıyoruz. Son 8 maçta, 6 galibiyet, 1 beraberlik ile oynuyoruz.. Son 5 maçtır gol yemiyoruz.. Son 5 maçta 6 gol atıyoruz. İkinci yarıyı kapatırken düşme ihtimalimiz bile bulunurken, bugün Elazığ galibiyetini aldıktan sonra, bugün önümüzdeki fikstürü elimize aldığımızda ilk 2 şansımız çok fazlayken, play-off'a kalmayı matematiksel olarak olmasada kafamızda garantiliyoruz.. Bu takım öyle bir saldırıyor ki bizi durduracak bir takım yok!

Öyle bir geliyoruz ki..
Duymayan kalmayacak.
#karsiyakageliyor

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN