13 Mart 2012 Salı

Bir Parmak Bal

Topu topu 2 maç izledim. İkisi de Göztepe ile oynadığımız maçlar. Bu sene yenilgi yüzü görmedim gittiğim maçlarda. Ortalama sağlam. 4 / 6 = % 66 hadi 67 diyelim yüzdeye vurursak. Hiç basket maçı izleme şansım olmadı.

Böyle bir sezon yaşayacağımı önceden söyleseler inanmazdım. Sanırım artık yaşlanıyorum. Maçsız yıllar da geçirmek varmış.

İşte bu devamsızlığım yüzündendir ki sadece skor üstüne konuşuyorum. Daha doğrusu konuşabiliyorum. Puan durumuna bakıyorum ve memnun değilim. Göztepe'yi yenerek ve arkasını getirmeyerek bizi kandırdıklarını düşünüyorum. Tamam Aliağa'yı satın alıp gelseler de yine onlar Göztepe. Onları her zamanki gibi yenmek ayrı bir zevk. İşte İmam İşte Cemaat diye bağıran taraftarlara karşı başımızı dik tutmalarını tabii ki küçümsemiyorum ama arkası gelmeliydi. Göztepe'yi yendik. Yok derbiyi kazandık diye play off'lara yollamaz bizi TFF.

Kısacası ağzımıza bir parmak bal çalındı ve bal kavanozu uzaklaştırıldı. Tadından yenmez derbi zaferini , play off zaferi ile sonlardırın. Sizlere güveniyoruz.

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN