26 Mart 2012 Pazartesi

Lig Bitmiştir

Bir sezonun daha sonuna geldik. Şu dakikadan itibaren lig bizim için bitmiştir. Matematiksel olarak kalan 7 maçımızı kazanmamız gerekiyor fakat biz bu ruhla, bu yetenekle 7 maçın 3 tanesini kazansak benim için süpriz olur. Bu sezon yine şampiyonluk sözüyle kandırılan taraftar oldu, bu sezon ikinci olursak istifa ederim diyen adam bizi kandırmış oldu..

Suçlu kim bilmiyorum. Ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Bir Anadolu takımının taraftar grubundan olmanın en zor yanı bu sanırım. Elinden yapacak hiçbir şey gelmiyor bazen. Bir kere bile Süper Lig göremeden, bir kere bile bir başarının tadını çıkaramadan tribünde geçirdiğim senelerim gözümün önüne geliyor her sezon sonu. Her sezon sonu yine insanların, ne olacak bu Karşıyaka'nın hali sorusuna hüzünle cevap veriyoruz. Bir yerde bir yanlış var, biz taraftarlar olarak bu kulübün alt tabakasıyız, biz de sorun yok, biz bu takımı her yerde destekliyoruz, her zaman yanlarındayız, peki biraz üst tabakaya çıkınca sorun nerede? Futbolcular mı? Teknik direktör mü? Yönetilemiyor muyuz? Ben bu sezon suçun çoğunu yönetim de buldum. Biz bu sene yönetilemedik. 100. yılımızda bir sürü rezillikle karşı karşıya kaldık. Kombine-Bilet fiyatlarının yanlış ayarlanması, yanlış transferler, havaya atılan binlerce Türk Lirası. Sonuç? Yine Bank Asya Birinci Lig.

Üç senedir büyük bir özveriyle yazıyordum şu bloga içimden gelenleri. Bu sene öyle bir tadımız kaçtı ki, bloga bile yazı yazamaz olduk. Bu sezonu kapatış yazımda bu olacak sanırım, bu sezon da bir kusurumuz olduysa affola. Sen şampiyon olmasan da bu taraftar her zaman arkanda bunu sakın unutma..

0 yorum / sen de yaz !:

ÜST TARAFA DÖN